Joaanna 18.06.2013 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Witam wszystkich. Czeka mnie malowanie ścian w nowym mieszkaniu. Jest to moje pierwsze mieszkanie i malowanie więc potrzebuję pomocy przy wyborze farby. W domu dwójka małych dzieci więc szukam czegoś zmywalnego, wiadomo maluchy lubią brudzić ściany. Chociaż z drugiej strony słyszałam że farby lateksowe nie pozwalają oddychać - no ale co w związku z tym, przecież ściana się nie udusi Szukałam podobnego tematu, ale jedyne co znalazłam to jakieś stare posty sprzed 5-6lat. Pomożecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 19.06.2013 03:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Witaj na forum Użyj farby lateksowej, ściana się nie udusi, a Ty spokojnie zapanujesz nad ewentualnymi dziełami sztuki, jakie zmalują Twoje pociechy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joaanna 19.06.2013 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Lateksowej, ale jakiej? Czy producent ma znaczenie czy wszystko jedno czy będzie to Jedynka, Dulux czy Śnieżka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakręcona 26.06.2013 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Ja ze swojej strony nie mogę powiedzieć złego słowa o farbie do kuchni/łazienki duluxa.Pomalowałam nią przedpokój. Pies miał tam miejsce do spania. Spał w swojej ulubionej pozycji, czyli z łapami na ścianie. Po 3,5 roku, przy wyprowadzce, postanowiłam wyczyścić wreszcie tą ścianę. Nastawiłam się na wielką walkę z brudem, a okazało się, że wystarczyła wilgotna ściereczka i cały brud, gromadzący się przez kilka lat, zniknął po kilku ruchach ręką. Normalnie jak w reklamie. W szoku byłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts