flisiu 19.06.2013 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Witam, wlasnie stoje przed wyborem okien do domu i rodzi sie problem z oknami tarasowymi. okna ma miec wymiar 3000X2110 . na poczatku bylem nastawiony na tradycyjne rozwiazanie z drzwiami tarasowymi. jeden ze sprzedawcow goraco mnie namawia na system PSK. czy moglbys sie jakis uzytkownik wypowiedziec tego rozwiazania? mam pewne obawy ze po paru latach nie bedzie to dobrze dzialac. oczywiscie sprzedawca zapewnia 5 letnia gwarancje ale co dalej to nikt nie wie HS jest dla mnie za drogi, dlatego sie zastanawiam nad PSK. okno przesuwne mialoby miec 1250 szerokosci (niesymterczne wzgledem stalego przeszklenia). pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malux20 19.06.2013 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 albo hs albo zwykłyreszta to protezy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
flisiu 20.06.2013 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 albo hs albo zwykły reszta to protezy jestes/byles uzytkownikiem PSK ? mozesz jakos to uargumentowac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malux20 20.06.2013 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 TAKlubisz otwierać boczne drzwi w dużych busach?szczeg takie w kilkuletnich-no ale wtedy sam rozumiesz to już po ptokach[po kilkulatach] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
flisiu 20.06.2013 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 po jakim czasie zaczal Ci sie psuc? jakiej firmy masz PSK ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts