Yorey 20.06.2013 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 jakie są plusy ujemne takiego rozwiązania? Dodam, że wylewka będzie wylewana na istniejącą (solidną) płytę fundamentową, na którą pójdzie folia, 5 cm styropianu supertwardego i na ów styropian knuję wylać 8cm betonu. Btw - garaż ma 7m długości - jaki spadek powinienem zrobić by było OK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
heine84 22.06.2013 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 (edytowane) mnie już tu nie ma.. Edytowane 29 Października 2014 przez heine84 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yorey 22.06.2013 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 bardzo ciekawe jaki to producent ma taką nazwe dla swojego styropianu? Jeszcze nie spotkałem B-50 ? na mosty taki leją Obwiasz się nalotu bombowego? A może sam będziesz po tym jeździł Rudym 102? 0,5-1% wystarczy spadku. Dzięki! ale ad rem - 1. supertwardy - znaczy EPS 200; 2. plusy ujemne - apeluję o więcej szacunku dla Pana Prezydenta (byłego, co prawda, ale zawsze!); 3. B-50, bo taki mogę mieć w dobrej cenie - pytanie, czy ma to sens i czy sobie krzywdy tym nie zrobię - np. czy to się w ogóle da zatrzeć? Plan jest taki by dać w niego zbrojenie rozproszone polipropylenowe, zatrzeć go na gładko i pociągnąć epoxydem. BTW - T34 (np. Rudy 102) miał zdaje się mniejszy nacisk punktowy niż byle cinquecento. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts