niuniaczek 20.06.2013 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 Moi Drodzy, proszę o pomoc osoby, które znają się lepiej ode mnie na farbach do ścian. Mam taki problem, że na poddaszu, gdzie zamieszkam z płyt gipsowo-kartonowych delikatnie w niektórych miejscach widoczne są czarne śrubki od przykręcania płyt. Nie chcę już cekolować z powodu tych gdzieniegdzie wystających śrubek i zastanawiam się nad pomalowaniem mocno kryjącą farbą. Czy ktoś może mi polecić najlepiej kryjącą farbę, która pokryłaby nawet śrubki delikatnie widoczne.Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frank_gr 20.08.2013 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 dokrec wkrety i zaszpachluj. Ile to roboty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E-Rzecznik Śnieżka 02.09.2013 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2013 Zastosowanie farby kryjącej sprawi, że niewidoczny będzie jedynie kolor śrub. Nadal jednak będą one się wyróżniać na powierzchni. Najbardziej estetyczne rozwiązanie to dokręcenie wkrętów, zaszpachlowanie tych miejsc i, w razie potrzeby, przeszlifowanie gładzi. Do pomalowania ściany polecam wykorzystanie farby emulsyjnej Śnieżka Barwy Natury http://www.sniezka.pl/pl/produkty/farby-wewnetrzne/gotowe-kolory/sniezka-barwy-natury.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts