Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Integra-64, Versa 10, DSC 1616 czy Sigma?

Recommended Posts

Witam,

Jako że jestem laikiem a nie lubię przepłacać a dostaję różne wyceny od agencji ochrony i monterów alarmów chciałbym się zapytać fachowców na tym forum która z tych centralek będzie dla mnie wystarczająca. Dom nowy, instalacja położona, czujek wewnątrz będzie 6. Zależy mi również na prostej, intuicyjnej, bezawaryjnej w miarę obsłudze. Do Satela zaproponowano mi klawiaturę INTKLCDGR a do DSC klawiaturę ikonową pk5501? Czy możecie mi pomóc w wyborze?

Witam,

Jako że jestem laikiem a nie lubię przepłacać a dostaję różne wyceny od agencji ochrony i monterów alarmów chciałbym się zapytać fachowców na tym forum która z tych centralek będzie dla mnie wystarczająca. Dom nowy, instalacja położona, czujek wewnątrz będzie 6. Zależy mi również na prostej, intuicyjnej, bezawaryjnej w miarę obsłudze. Do Satela zaproponowano mi klawiaturę INTKLCDGR a do DSC klawiaturę ikonową pk5501? Czy możecie mi pomóc w wyborze?

Przy 6 czujkach to Versa 10 wystarczy. Integra 64 to przesada przy takim małym systemie.

Zależy jakie chcesz funkcjonalności jeszcze mieć. Koniecznie zrób powiadamianie SMS.

klawiatury do Versy polecam takie:

VERSA-LCDM-WH lub VERSA-LCD-GR (zielone podświetlanie)/ VERSA-LCD-BL (niebieskie).

Klawiatura INTKLCDGR pasuje tylko do Integry!