antoni88 21.06.2013 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 mam mieszkanie 3 pokojowe pod kotłem mam poczwórny rozdzielacz kazdy pokój na osobnym wyjciu plus kuchnia łazienka i ubikacja na jednymbędę kładł pexy 16 wavina po dwie rurki na pokój w bruzdach w scianieczy jest moziwośc włożenia tych rur w jedną otulinę? czy mój prosty chłopski rozum bedą one się od siebie wzajemnie grzały i kocioł będzie mniej palić?czy takie wykonanie jest opłacalne i czy ktoś takie coś robił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gentoonx 21.06.2013 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 Uważasz że mając pomieszczenie o zapotrzebowaniu np. 1000W i puszczając razem te rurki zminiejszysz zapotrzebowanie na 850W i przez to kocioł bedzie ci "mniej palił"? Gratuluję toku rozumowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bayzone_pl 22.06.2013 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 Otulina do każdej rury osobno ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts