Rodmano 21.06.2013 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 (edytowane) Witam, Bardzo proszę o pomoc fachowców w rozmieszczeniu kamer, tak,żeby omiatały cały teren. Inwestycja to 2 domy,połączone wspólną halą garażową. Wejścia i wjazd na posesję zaznaczony strzałkami i tak samo wejścia do budynków. Zależy mi,żeby kamery obejmowały teren i wejścia do domu i na posesję oraz garaże na poziomie piwnic. Przewidywana ilość kamer IP to 5 sztuk. z góry serdeczne dzięki. Edytowane 21 Czerwca 2013 przez Rodmano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dendrytus 23.06.2013 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 Dwie takie kamery http://www.sourcesecurity.com/technical-details/cctv/image-capture/ip-cameras/avigilon-16mp-hd-pro-m.html Zamontowane w punkcie A i E powinny załatwić sprawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rodmano 23.06.2013 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 Witam, Bardzo proszę o pomoc fachowców w rozmieszczeniu kamer, tak,żeby omiatały cały teren. Inwestycja to 2 domy,połączone wspólną halą garażową. Wejścia i wjazd na posesję zaznaczony strzałkami i tak samo wejścia do budynków. Zależy mi,żeby kamery obejmowały teren i wejścia do domu i na posesję oraz garaże na poziomie piwnic. Przewidywana ilość kamer IP to 5 sztuk. z góry serdeczne dzięki. [ATTACH=CONFIG]196724[/ATTACH] Dzięki bardzo za podpowiedź, ale czy to nie jest przerost formy nad treścią do domu jednorodzinnego ? Pewnie jedna taka kamera kosztuje kilka dobrych tysi, jak nie kilkanaście... mam rację ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ChłopZmazur 07.12.2013 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2013 dendrytus zadano ci pytanie - nie strzelasz przypadkiem z armaty do muchy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts