bogumil 15.08.2013 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2013 A Ty nie bądź taka skromna:mad: Masz cudny ogród....a u mnie nie ma co oglądać...w minutę obejść ogród i...... kawkę spić można:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 15.08.2013 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2013 A Ty nie bądź taka skromna:mad: Masz cudny ogród....a u mnie nie ma co oglądać...w minutę obejść ogród i...... kawkę spić można:lol: Beatko......nie przesadzasz Ty aby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 15.08.2013 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2013 Aby nie przesadzam:no: I proszę...następne cudo nam tu pokazuje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 15.08.2013 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2013 Ależ cudne hibiskusy, a ja na targu chodzę koło nich jak żaba koło jeża i nie wiem - kupić nie kupić Jakie warunki potrzebują by dobrze rosnąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 15.08.2013 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2013 Ależ cudne hibiskusy, a ja na targu chodzę koło nich jak żaba koło jeża i nie wiem - kupić nie kupić Jakie warunki potrzebują by dobrze rosnąć? Dziękuję Gosiu:) mam te hibiscusy drugi rok......też jestem pod ich urokiem...... masz tu info co do ich uprawy,pozdrawiam http://www.swiatkwiatow.pl/poradnik-ogrodniczy/hibiskus-ogrodowy--uprawa-i-pielegnacja-id930.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.08.2013 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2013 a u mnie takie cos (przynajmniej bardzo podobne) się samo wysialo, myslalam, ze to chwast jakiś ale tak ladnie kwitnie, ze zostawilam:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 15.08.2013 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2013 a u mnie takie cos (przynajmniej bardzo podobne) się samo wysialo, myslalam, ze to chwast jakiś ale tak ladnie kwitnie, ze zostawilam:rolleyes: he he-to tanio cie wyszły te kwiatki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.08.2013 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2013 choć ja do końca nie jestem pewna czy to aby to wlasnie jest. w każdym razie podobne kwiaty i listki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 15.08.2013 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2013 choć ja do końca nie jestem pewna czy to aby to wlasnie jest. w każdym razie podobne kwiaty i listki Tarciu,a cyknij im fotke i wstaw tu u mnie,co? zobaczymy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 16.08.2013 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 (edytowane) Hej Ula Zaglądnij do mnie Latarnie super ! Co włożyliście do środka ? Edytowane 16 Sierpnia 2013 przez marimag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 16.08.2013 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 Ula....CUDNIE!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 18.08.2013 16:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2013 Ula....CUDNIE!!!!!!! dziękuję Beatko:) Boguś na pewno zaraz ci coś nowego wyczaruje http://www.cosgan.de/images/smilie/nahrung/n075.gif co nas zachwyci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 18.08.2013 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2013 Ulu witam serdecznie. Śliczne te twoje Chmielniki i takie udomowione, takie ciepłe. Tytaniczną pracę wykonaliście ale warto było. Poczytałam cały wątek i nacmokałam się z podziwu. Brawo!!! Prosimy jak najwięcej zdjęć tego wspaniałego ogrodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 18.08.2013 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2013 Ulu witam serdecznie. Śliczne te twoje Chmielniki i takie udomowione, takie ciepłe. Tytaniczną pracę wykonaliście ale warto było. Poczytałam cały wątek i nacmokałam się z podziwu. Brawo!!! Prosimy jak najwięcej zdjęć tego wspaniałego ogrodu. dziękuję bardzo za ciepłe słowa,które tym bardziej cieszą,jeśli płyną z serca:) a gdzie mogę zobaczyć wasz domek,ogród? proszę o namiary? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 19.08.2013 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 Uleczko, ja to jakiś wypłosz jestem. Od dziesięciu lat na forum brykam, drugi dom wybudowałam a na galerię się nie pokusiłam. Dojrzewam do tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 19.08.2013 16:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 Uleczko, ja to jakiś wypłosz jestem. Od dziesięciu lat na forum brykam, drugi dom wybudowałam a na galerię się nie pokusiłam. Dojrzewam do tego. he he he dobre-dojrzewasz,powiadasz? Noooo,liczę,że w końcu założysz galerię i z takim doświadczeniem to :jawdrop: nam opadnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 19.08.2013 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 Wczoraj właśnie takie prosto z krzaczka pożerałam:D Ale smakowite!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 20.08.2013 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 Oooo...takiego słonka brakuje mi również!!!!!Nie cierpię takiej pogody.....Miłego wieczoru:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 21.08.2013 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 I zjadłam co nieco i słoneczko zaglądnęło przez monitor... tylko odwiedzać Cię Ula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 22.08.2013 06:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 I zjadłam co nieco i słoneczko zaglądnęło przez monitor... tylko odwiedzać Cię Ula Dorotko:) wpadaj jak najczęściej-zapraszam-ale nie tylko wirtrualnie wsiadaj w autko,parę godzin i jesteś http://www.cosgan.de/images/smilie/nahrung/k030.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts