Rocia 22.08.2013 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 może kiedyś się to zdarzy nie znasz dnia ani godziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 23.08.2013 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 Ula.... Trzymaj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 31.08.2013 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 Ulcia, subskrybowałam sobie Twój wątek i wiem, kiedy cos się na nim dzieje, kiedy sie pojawiasz... Jak tylko widzę ruch to zaglądam. Skoro sie nie pojawiasz to byc może znak, że jesteś zajęta, wyjechałaś i inne..... Kwiaty ogrodowe cudne. Jak zwykle zresztą Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 01.09.2013 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Ula, widzę, że melancholija Cie ogarnęła i złapałaś fazę na wspominki. Fajnie ! Kawał roboty odwalił małżonek. Zastanawiam się, jak to wyglada od strony papierologicznej. Czy taki remont się zgłasza ? Musza wydac zgodę ? Zmieniliście wygląd zewnętrzny, pojawiło się drugie okno...czy na to trzeba mieć zgodę czy sami sobie ja wystawiliście ? Ilu metrowe pokoje Wam wyszły ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 01.09.2013 15:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 (edytowane) Ula, widzę, że melancholija Cie ogarnęła i złapałaś fazę na wspominki. Fajnie ! Kawał roboty odwalił małżonek. Zastanawiam się, jak to wyglada od strony papierologicznej. Czy taki remont się zgłasza ? Musza wydac zgodę ? Zmieniliście wygląd zewnętrzny, pojawiło się drugie okno...czy na to trzeba mieć zgodę czy sami sobie ja wystawiliście ? Ilu metrowe pokoje Wam wyszły ? Oczywiście ,że zgłosiliśmy przebudowę.Nie było problemów. Aniu,pomierze pokoje albo zapytam mojego małża i ci odpowiem. Co do innych pytań to wysłałam ci privka. Edytowane 1 Września 2013 przez Moje Chmielniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 01.09.2013 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mk11 03.09.2013 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 Chyba mamy podobne domy gratuluję cierpliwości i wyników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 03.09.2013 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 Hej Ula:D Wpadłam cię uściskać http://img43.imageshack.us/img43/2540/jjbr.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 03.09.2013 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 Hej Ula:D Wpadłam cię uściskać http://img43.imageshack.us/img43/2540/jjbr.jpg wpadłam na chwilkę i co widzę - cudny wrzos, czy on zimą przebarwia się na pomarańczowo-czerwono? Jeśli tak to mam takie cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 03.09.2013 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 Witam się oficjalnie u Ciebie, chociaż jak pisałam u siebie podglądam od początku:yes: Kawał roboty, świetny efekt końcowy a ogród i roślinki cudowności:) Będę nadal podglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 03.09.2013 13:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 Hej Ula:D Wpadłam cię uściskać http://img43.imageshack.us/img43/2540/jjbr.jpg I ja Cie sciskam baaaaaaaaaaaaaaaardzo mocno:hug: Nareszcie-wróciłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 03.09.2013 13:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 Witam się oficjalnie u Ciebie, chociaż jak pisałam u siebie podglądam od początku:yes: Kawał roboty, świetny efekt końcowy a ogród i roślinki cudowności:) Będę nadal podglądać Witam witam:) http://www.cosgan.de/images/smilie/nahrung/n055.gif -proszę się częstować Dziękuję za ciepłe słowa i pozdrawiam:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 03.09.2013 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 Ula....napisz jeszcze raz privka....wyczyściłam skrzynkę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 03.09.2013 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 Ula, widzę, że melancholija Cie ogarnęła i złapałaś fazę na wspominki. Fajnie ! Kawał roboty odwalił małżonek. Zastanawiam się, jak to wyglada od strony papierologicznej. Czy taki remont się zgłasza ? Musza wydac zgodę ? Zmieniliście wygląd zewnętrzny, pojawiło się drugie okno...czy na to trzeba mieć zgodę czy sami sobie ja wystawiliście ? Ilu metrowe pokoje Wam wyszły ? Aniu:) czasem trudno mi cie zrozumieć,nie nadanżam;)-przecież sama mnie poprosiłas na początku,jak założyłam wątek,abym pokazała,jak remontowaliśmy dom....obiecałam,że pokaże,sukcesywnie......a teraz mi walisz.....,,na wspominki mnie wzięło,melancholia? toż kobieto zdecyduj się..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 03.09.2013 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 Ula....jak oglądam te fotki twoje (a robię to chyba setny raz dzisiaj) to aż trudno mi uwierzyć........... ile pracy tam włożyliście!!!!!!! A ja już niedługo będę piła na tym tarasiku kawusię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 03.09.2013 18:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 ...i żebyś wiedziała,że nie możemy się już tego doczekać.....ale mam nadzieję,że nie tylko kawusię http://www.cosgan.de/images/smilie/nahrung/a010.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/nahrung/a015.gif :rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 03.09.2013 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 No w końcu raz byśmy mogły tak porządnie:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.09.2013 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 Ula, musze do łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.09.2013 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 Zastrzelę się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 04.09.2013 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Ania....a tobie co?????!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts