Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 526
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

:welcome: Witam Urszulo i inne dziewczyny. Jest to mój pierwszy wpis na forum, chociaż podczytuję Was od dłuższego czasu. Powodem mojego ujawnienia jest śliczna psina Uli Lexi. Po rozmowach z właścicielką przeszliśmy pomyślnie przez weryfikacje i jak wszystko pójdzie zgodnie z planem od soboty Lexi będzie mieszkać u nas pod Warszawą wsród lasów razem z moją rodzinką mężem, 14letnią córką ,bernardynką Luną i sznaucerką miniaturką Irmą. :)

Haniu, zabierasz psinę ?

Szkoda :( tzn. może dobrze ale miałam nadzieję, że urobie Ulę i potrzyma ja jeszcze troszkę....

W sumie to nie wiem ile czasu...

Teraz nie mam warunków lokalowych na tak wielkiego psa, a nie chciałabym, żeby sie mordował.

Czekam na dom z ogródkiem no i dopiero wtedy :(

Zdradzisz gdzie Lexie będzie ganiać wiewiórki ?

Aniu, najwyższa pora się ujawnić czytam wasze blogi od dłuższego czasu, nie pisałam bo nie było o czym. Nie buduję (jeszcze) nie remontuję i nie urządzam. Dopiero Lexi była powodem mojego ujawnienia. Więc teraz uprzedzając Twoje pytania coś o mnie:

-kobieta dojrzała

-matka 14 letniej córki

-żona wspaniałego faceta

-kobieta domowa

Myślę że Ula się nie pogniewa jeżeli wrzucę tu zdjęcie wybiegu dla Lexi wraz z jej przyszłą towarzyszką-Luną

http://i.imgur.com/8OdGUj3.jpg

Dziewczyny, bardzo dziękuję za ciepłe słowa. Myślę, że wszystko pójdzie dobrze, jest to nasza przemyślana decyzja, od dłuższego czasu myśleliśmy o drugim psie, mamy warunki, możliwości więc decyzja była szybka. Nic w tym niezwykłego. Po prostu to forum pomaga w różnych sytuacjach i łączy ludzi:p