Moje Chmielniki 16.09.2013 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 Ulu jeszcze nie chwaliłam Twojego domu i ogrodu. Jest pięknie i do tego samodzielnie podziwiam. Kiedy mój ogród będzie tak wyglądać, chyba nigdy bo jest za duży a ja nie jestem taki pracuś jak Ty:wiggle: ojej,dziękuję ale na pewno twój ma swój urok i dobrze się w nim czujecie-a to chyba o to chodzi,prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 16.09.2013 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 Tak, to prawda to jest mój poligon doświadczalny. Ja jestem (byłam) miastowa dziewczyna i jeszcze 17 lat temu jak chciałam zasiać aksamitki to wykopałam saperką (nie potrafiłam łopatą) rów o głębokości 40 cm. a na delikatne pytanie męża po co tak głęboko - żeby nie zmarzły:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 16.09.2013 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 Dziewuszki kochane zajrzyjcie do Ani i wpiszcie się na listę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 17.09.2013 16:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Beatko:)udanej wyprawy kochana:bye:bawcie sie dobrze z Bogusiem i wracajcie cali i zdrowi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 21.09.2013 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 Uleńko dziękujemy za miłe spotkanie, chociaż szkoda że musiało być tak krótkie. Ucałuj od nas swoje wspaniałe dzieciaki i męża:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 22.09.2013 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2013 Uleńko dziękujemy za miłe spotkanie, chociaż szkoda że musiało być tak krótkie. Ucałuj od nas swoje wspaniałe dzieciaki i męża:hug: Haniu:) to my dziękujemy za przyjazd,za to,że pomogliście nam-bardzo to doceniamy. Oczywiście wielkie dzięki za prezent:hug: No muszę się nim pochwalić http://img513.imageshack.us/img513/9747/saf9.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 23.09.2013 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Ależ wam zazdroszczę spotkania!!!!! Ale się cieszę, że tak świetnie poszło:DA już prezentu Ula "zazdraszczam " jak nie wiem:bash: Świetny!!! Buziaczki:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 23.09.2013 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Ależ wam zazdroszczę spotkania!!!!! Ale się cieszę, że tak świetnie poszło:D A już prezentu Ula "zazdraszczam " jak nie wiem:bash: Świetny!!! Buziaczki:D Jeszcze raz dziękuję Ci Beatko za pomoc:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 23.09.2013 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Witam dziewczyny:D Ula to my bardzo dziękujemy za cudownego psa. Dopiero teraz widać komu był najbardziej potrzebny. Miłość od pierwszego wejrzenia mojego męża. Tego mu było potrzeba bo jeden kieszonkowy, drugi najszczęśliwszy na własnym podwórku a Lexi okazało się że kocha jeżdzić samochodem jest bardzo grzeczna karna posłuszna chętna do nauki. Marek jest szczęśliwy brakowało mu widać takiego psiego przyjaciela. I Beata miała rację Lexi kocha wszystkich. Myślę że nasze spotkanie było jednym z wielu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 23.09.2013 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Ależ wam zazdroszczę spotkania!!!!! Ale się cieszę, że tak świetnie poszło:D A już prezentu Ula "zazdraszczam " jak nie wiem:bash: Świetny!!! Buziaczki:D Beatka poproszę adres na privka:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 23.09.2013 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Beatka poproszę adres na privka:yes: oho:) juz czuję co się święci,hihihi Haniu-jesteś cudowna istotą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 23.09.2013 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Witam dziewczyny:D Ula to my bardzo dziękujemy za cudownego psa. Dopiero teraz widać komu był najbardziej potrzebny. Miłość od pierwszego wejrzenia mojego męża. Tego mu było potrzeba bo jeden kieszonkowy, drugi najszczęśliwszy na własnym podwórku a Lexi okazało się że kocha jeżdzić samochodem jest bardzo grzeczna karna posłuszna chętna do nauki. Marek jest szczęśliwy brakowało mu widać takiego psiego przyjaciela. I Beata miała rację Lexi kocha wszystkich. Myślę że nasze spotkanie było jednym z wielu. i ja tak myślę ....że nie było to pierwsze i ostatnie spotkanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 23.09.2013 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 A ja...A ja.....też chcę spotkania:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 23.09.2013 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 A ja...A ja.....też chcę spotkania:lol2: jasne ,że tak Beatko-skrzykniemy się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 23.09.2013 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 kurcze-jutro idę do pracy na popołudniu:(nie lubię-cały dzień do d....ynoo,ale co zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 23.09.2013 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Ok:wiggle:Kurcze...jak ja nie mogę dzisiaj dojść do siebie....pogoda do d.....y!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 23.09.2013 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 :rotfl::rotfl: pisałyśmy jednocześnie!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 23.09.2013 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Zmykam już powoli do wyrka-jestem już zmęczona,jeszcze byliśmy z Andrzejem zrobić rundkę.....i tym sie dobiłam-ale jestem zadowolona,choc padamdobranoc dziewczynki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 23.09.2013 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Podziwiam cię i trzymam kciuki !!!!!Pa:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 24.09.2013 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2013 Ula...śliczny ten twój ogród...letni bo kwitnie jeszcze wszystko i jesienny bo..... już się zmieniają kolory......Pięknie:D Miłego dnia!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts