Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Ulu jeszcze nie chwaliłam Twojego domu i ogrodu. Jest pięknie i do tego samodzielnie podziwiam. Kiedy mój ogród będzie tak wyglądać, chyba nigdy bo jest za duży a ja nie jestem taki pracuś jak Ty:wiggle:

ojej,dziękuję:hug:

ale na pewno twój ma swój urok i dobrze się w nim czujecie-a to chyba o to chodzi,prawda?

• Odpowiedzi 526
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Tak, to prawda to jest mój poligon doświadczalny. Ja jestem (byłam) miastowa dziewczyna i jeszcze 17 lat temu jak chciałam zasiać aksamitki to wykopałam saperką (nie potrafiłam łopatą) rów o głębokości 40 cm. a na delikatne pytanie męża po co tak głęboko - żeby nie zmarzły:lol2:

Uleńko dziękujemy za miłe spotkanie, chociaż szkoda że musiało być tak krótkie. Ucałuj od nas swoje wspaniałe dzieciaki i męża:hug:

Haniu:)

to my dziękujemy za przyjazd,za to,że pomogliście nam-bardzo to doceniamy.

Oczywiście wielkie dzięki za prezent:hug:

No muszę się nim pochwalić:lol2:

http://img513.imageshack.us/img513/9747/saf9.jpg

Witam dziewczyny:D

Ula to my bardzo dziękujemy za cudownego psa. Dopiero teraz widać komu był najbardziej potrzebny. Miłość od pierwszego wejrzenia mojego męża. Tego mu było potrzeba bo jeden kieszonkowy, drugi najszczęśliwszy na własnym podwórku a Lexi okazało się że kocha jeżdzić samochodem jest bardzo grzeczna karna posłuszna chętna do nauki. Marek jest szczęśliwy brakowało mu widać takiego psiego przyjaciela. I Beata miała rację Lexi kocha wszystkich. Myślę że nasze spotkanie było jednym z wielu.:yes:

Witam dziewczyny:D

Ula to my bardzo dziękujemy za cudownego psa. Dopiero teraz widać komu był najbardziej potrzebny. Miłość od pierwszego wejrzenia mojego męża. Tego mu było potrzeba bo jeden kieszonkowy, drugi najszczęśliwszy na własnym podwórku a Lexi okazało się że kocha jeżdzić samochodem jest bardzo grzeczna karna posłuszna chętna do nauki. Marek jest szczęśliwy brakowało mu widać takiego psiego przyjaciela. I Beata miała rację Lexi kocha wszystkich. Myślę że nasze spotkanie było jednym z wielu.:yes:

i ja tak myślę:)

....że nie było to pierwsze i ostatnie spotkanie