Hanka126 24.09.2013 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2013 Cześć Ulu piękny ten twój ogród i jaka piękna pogoda:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 24.09.2013 16:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2013 Ula...śliczny ten twój ogród...letni bo kwitnie jeszcze wszystko i jesienny bo..... już się zmieniają kolory......Pięknie:D Miłego dnia!!!! Dziękuję Beatko:) ale w pracy dziś miałam ciężko:bash::bash: ...czy może jutro być już piątek?:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 24.09.2013 16:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2013 Cześć Ulu piękny ten twój ogród i jaka piękna pogoda:rolleyes: Dziękuję Haniu:) ...niestety,kiedy skończyłam już pracę-to na dworze zimno,wieje nieprzyjemny wiatr....kurcze-jesień zbliża się nieubłaganie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 25.09.2013 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2013 Ula...jak tam samopoczucie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 25.09.2013 17:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2013 Ula...jak tam samopoczucie?? Dziękuję Beatko-ale strasznie mnie strząsa...wzięłam sobie juz witaminki-mimo ciepła w domciu-bo grzejemy-siedzę w kocyku..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 25.09.2013 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2013 Wygrzewaj się, wygrzewaj!!! My też grzejemy....a z nosa mi cieknie...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 25.09.2013 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2013 Dziewczynk: kochane zdechlaczki :hug:gdzie wy się tak przeziębiacie? Polecam herbatkę z sokiem malinowym i chlebek z czosnkiem. Proszę się wygrzewać i szybko zdrowieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 25.09.2013 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2013 Dziewczynk: kochane zdechlaczki :hug:gdzie wy się tak przeziębiacie? Polecam herbatkę z sokiem malinowym i chlebek z czosnkiem. Proszę się wygrzewać i szybko zdrowieć Haniu-na herbatke reflektuję ...ale ten chlebek z czosnkiem? co ja bym za oddech miała?-chyba by mnie dziewczyny w pracy ukatrupiły:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 25.09.2013 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2013 Beatko-rozmowy w toku....co do wyjazdu na 1 listopada-to jeszcze dużo czasu....ale być może?może się i spotkamy:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 25.09.2013 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2013 To polecam czosnek w kapsułkach:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 25.09.2013 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2013 To polecam czosnek w kapsułkach:bye: oooo-i to dobry pomysł jest:D Beatko-kupujemy....dość chyrchlania;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 25.09.2013 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2013 Tak jest, i dużo spacerów. Ja ostatnio większość czasu spędzam na dworze, Rano obowiązkowy obchód po lesie w sprawie grzybów. Potem spacer z psem. Potem grabienie liści w ogrodzie.Może schudnę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 25.09.2013 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2013 Tak jest, i dużo spacerów. Ja ostatnio większość czasu spędzam na dworze, Rano obowiązkowy obchód po lesie w sprawie grzybów. Potem spacer z psem. Potem grabienie liści w ogrodzie.Może schudnę? łeeee-to na pewno schudniesz ....ale z czego ty chcesz chudnąć? z kości na ości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 25.09.2013 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2013 Ula, miła jesteś ale przecież mnie widziałaś, chociaż się kurtką maskowałam. Ale powinnam tak min.5 kilo. W ciuchy nie wchodzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 25.09.2013 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2013 Ula, miła jesteś ale przecież mnie widziałaś, chociaż się kurtką maskowałam. Ale powinnam tak min.5 kilo. W ciuchy nie wchodzę Haniu-wyglądasz świetnie,tak kobieco....no chyba ,że nie masz co na siebie włożyć-zawsze można pojechać i cos kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 25.09.2013 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2013 Kurde...a ja siedzę w domu i w tłuszcz obrastam..... Ula...myśl nad tym 1...myśl.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 25.09.2013 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2013 Kurde...a ja siedzę w domu i w tłuszcz obrastam..... Ula...myśl nad tym 1...myśl.... ło matko-to chyba jakaś epidemia....następna :lol2: Beatko-jaki tłuszcz? gdzie? na uszach chyba;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 25.09.2013 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2013 Ula...myśl nad tym 1...myśl.... myślę,myślę-ale co tu z jednym klientem zrobić? masz jakiś pomysł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 25.09.2013 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2013 Taaa...na uszach.......Ula...ty nawet nie wiesz...jak mi źle...mam oponę.......buuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 25.09.2013 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2013 Bym może i miała...:rotfl:...ale.... boję się jednej starszej pani :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts