natalek 25.06.2013 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Mniam ciepla buleczka z maselkiem pycha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 26.06.2013 06:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Zapraszam,może nie są już ciepłe-ale nadal smaczne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 26.06.2013 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Ula, toż Ty kawał porządnego ogrodu masz, dziewczyno. Świetne kompozycje na rabatach, kwitnące byliny, zgrabnie obsadzone skrzynki przy tarasie, ładna kompozycja płożących wzdłuż podjazdu. Wielkie brawa i słowa uznania. Widać pracowitą rękę To w takim razie ja zalegam w tym urokliwym hamaku, częstuję się bułeczką i do innych wątków zajrzę dopiero wieczorem. Ależ mi dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 27.06.2013 05:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Wkleję sobie przepis od Beauty-aby go nie zgubić-oczywiście tez upiekę Drożdżowe-75dag mąki-1,5 szklanki mleka4 jajka-1,5 szklanki cukru-15 dag margaryny lub masła-6dag drożdży-2 łyżeczki oleju-szczypta solipołowę maki wsypać do dużej miski,dodać do tego rozczyn wyrośnięty( w połowie szklanki letniego mleka z łyżką cukru rozpuścić drożdże i zostawić do wyrośnięcia)i resztę ciepłego mleka,czyli szklankę całość wymieszać chwile drewniana łychą .Masa jest gęsta ,ale nie trzeba je jdokładnie mieszać ,zostawić do wyrośnięcia.Po wyrośnieciu dodać resztę składników-jajka ,olej,resztę mąki,cukier i stopioną ciepłą margarynę .Wszytsko wyrobić łyżka ok 5 minut az do pokazania sie pęcherzyków powietrza ( ja to wyrabiam w thermomixie).Wyłożyć ciasto na wysmarowana tłuszczem blachę na to owoce i kruszonka(rabarbar można wstępnie udusić,ale niekoniecznie)Ja jeszcze chwile czekam aż znowu podrośnie i wstawiam do nagrzanego do 50stopni piekarnika ,chwilę pieke w tych 50 a póżniej zwiekszam temp do 180stopni i piekę ok 40-50minut(wszystko zależy od piekarnika) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 27.06.2013 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Hej:) Też skopiowałam sobie ten przepisik....może wreszcie wezmę się za drożdżowe....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 27.06.2013 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Łał Ula!!!!!!!!!!!!!!!!! Kurde, jakie toto fajne!!! Śmakowicie wygląda! A można tam jeszcze pieczareczki dołożyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 27.06.2013 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Witaj Ula Oj chciałam o ogrodzie, a tu tyle żarcia Ogród piękny i jakie przestrzenie Widzę, że celujesz w jakieś wyszukane rośliny. Nowe rośliny poznaję - ta magnolia zapowiada się niezwykle efektownie Duża część forumek narzeka na nadmiar wody - u Ciebie widzę sucho coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 27.06.2013 17:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Beatko-jasne ,że możesz-co tylko chcesz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 30.06.2013 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Ślicznie kwitną kwiaty....a róże jakie ?? To ja raczej miałabym do kogo po pietruszkę chodzić:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 30.06.2013 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Ula, wstaw u siebie też fotki swojego domku!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 30.06.2013 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Kawał roboty zrobiliście i to wszystko swoimi "ręcyma".... Pięknie jest teraz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 30.06.2013 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Ula ale Ty nerwowy rocznik jesteś.Wstąp do mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 30.06.2013 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 To teraz wklejaj nowe....bo faktycznie zawał gotowy:D:D:D Ula masz privka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 30.06.2013 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 O żesz kuwa mać ! Widzę, że to nie tak do końca zdjęcia before. Już tam demolka mała poczyniona. Zszokowało mnie zdjęcie na którym jest zdjęta podłoga i.....nic pod nia nie ma Na czym się trzymała ? Co było pod ? Dawaj fotki after Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 30.06.2013 15:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 tak,masz rację-nas też zszokowało,jak zdjęliśmy linoleum i deski a tak........nicMusieliśmy zrobić wylewki betonowe i od nowa podłogi......wiele niespodzianek nas zastało,hihihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 30.06.2013 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Musicie mieć bardzo wybujałą wyobraźnie skoro dostrzegliście w tym domu to coś... Pokaż co zrobiliście w środku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 30.06.2013 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Ula....no dawaj fotki teraźniejsze....i kawkę sobie robię.....wypiję u ciebie:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 30.06.2013 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 No i gdzieś przepadła??????????/ Kawę już wypiłam..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 30.06.2013 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Najpierw sie foszy, że nie komentuję a jak juz jestem zwarta i gotowa to poszła w burakach dłubać ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 30.06.2013 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 No żesz!!!!...właśnie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts