Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 526
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cześć Ula,

dotarłam wreszcie do Ciebie:oops: Przepraszam, ze tak późno, ale trudno mi się angażować w nowe wątki, jak nie nadążam ze starymi. Trzeba by siedzieć całe dnie na forum:bash:

Przepiękny masz ogród- wszystko już takie duże i zadbane:jawdrop: Gratuluję:D

Pozdrawiam serdecznie:bye:

Cześć Ula,

dotarłam wreszcie do Ciebie:oops: Przepraszam, ze tak późno, ale trudno mi się angażować w nowe wątki, jak nie nadążam ze starymi. Trzeba by siedzieć całe dnie na forum:bash:

Przepiękny masz ogród- wszystko już takie duże i zadbane:jawdrop: Gratuluję:D

Pozdrawiam serdecznie:bye:

Dziękuję za odwiedzinki i uznanie:)

ja też nie mam czasu za dużo siedzieć na Forum ,choc tyle ciekawych rzeczy tu można znaleźć,takie fajne przyjaźnie pozawiązywać...no cóż-jak ktos pracuje zawodowo,potem jeszcze praca w domu,w ogrodzie...a doba niestety u mnie tez tylko trwa 24h;)

Piękny ogród ;)

Masz może fotki żurawek z bliska ? Na trzecim zdjęciu są chyba pomarańczowe, ciekawa jestem jak długo u Ciebie rosną ..

Reniu,nie mam teraz pod ręką fotek moich żurawek....jak znajdę to wkleję.....

a przygodę z nimi rozpoczęłam dopiero od tego roku....sama zaczęłam je rozmnażać(niektóre)....myślę,że na efekty trzeba poczekać do przyszłego roku....teraz one malutkie :)

Witam pięknie:)

Chciałam obwieścić,że ciacho Hanki upiekłam,było świetne......ale już ,,pożarli" :yes::mad:;)

Dziś natomiast zapraszam na takie tam moje fantazje drożdżowe

Sie Panie częstują:D

http://img834.imageshack.us/img834/2784/tziq.jpg

Przyjemnej soboty:hug:

Edytowane przez Moje Chmielniki