renata2005tychy 09.10.2013 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Piękny ogród Masz może fotki żurawek z bliska ? Na trzecim zdjęciu są chyba pomarańczowe, ciekawa jestem jak długo u Ciebie rosną .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.10.2013 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Cześć Ula, dotarłam wreszcie do Ciebie:oops: Przepraszam, ze tak późno, ale trudno mi się angażować w nowe wątki, jak nie nadążam ze starymi. Trzeba by siedzieć całe dnie na forum:bash: Przepiękny masz ogród- wszystko już takie duże i zadbane:jawdrop: Gratuluję Pozdrawiam serdecznie:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 10.10.2013 17:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Cześć Ula, dotarłam wreszcie do Ciebie:oops: Przepraszam, ze tak późno, ale trudno mi się angażować w nowe wątki, jak nie nadążam ze starymi. Trzeba by siedzieć całe dnie na forum:bash: Przepiękny masz ogród- wszystko już takie duże i zadbane:jawdrop: Gratuluję Pozdrawiam serdecznie:bye: Dziękuję za odwiedzinki i uznanie:) ja też nie mam czasu za dużo siedzieć na Forum ,choc tyle ciekawych rzeczy tu można znaleźć,takie fajne przyjaźnie pozawiązywać...no cóż-jak ktos pracuje zawodowo,potem jeszcze praca w domu,w ogrodzie...a doba niestety u mnie tez tylko trwa 24h;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 10.10.2013 17:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Piękny ogród Masz może fotki żurawek z bliska ? Na trzecim zdjęciu są chyba pomarańczowe, ciekawa jestem jak długo u Ciebie rosną .. Reniu,nie mam teraz pod ręką fotek moich żurawek....jak znajdę to wkleję..... a przygodę z nimi rozpoczęłam dopiero od tego roku....sama zaczęłam je rozmnażać(niektóre)....myślę,że na efekty trzeba poczekać do przyszłego roku....teraz one malutkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 12.10.2013 10:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 (edytowane) Witam pięknie:) Chciałam obwieścić,że ciacho Hanki upiekłam,było świetne......ale już ,,pożarli" Dziś natomiast zapraszam na takie tam moje fantazje drożdżowe Sie Panie częstują http://img834.imageshack.us/img834/2784/tziq.jpg Przyjemnej soboty:hug: Edytowane 12 Października 2013 przez Moje Chmielniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 12.10.2013 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 Kurcze....ale pięknie i smakowicie wyglądają te wypieki:D Oj...zjadło by się!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 12.10.2013 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 (edytowane) Kurcze....ale pięknie i smakowicie wyglądają te wypieki:D Oj...zjadło by się!!! Beatko-nic trudnego Bogus niech furę odpala i ......małe cztery godzinki i jesteście u nas:welcome: Edytowane 12 Października 2013 przez Moje Chmielniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 12.10.2013 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 widze rozsady ostróżki, orliki i co jeszcze ? Tarciu,jesteś niesamowita ogrodniczką....rozpoznałaś bezbłędnie,bravo:) a te trzecie,to zapomniałam jak sie nazywają sa troche kłujące i mają kwiatostany takie fioletowe kulki,dość ostre,jak osty:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.10.2013 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 mikolajki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.10.2013 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 nie, to jednak nie mikolajki, nie wiem co to:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 12.10.2013 13:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 mikolajki? bardzo podobne do mikołajek:) ale chyba tak sie nie nazywają,bo wśród zakupionych kwiatów w siewie-nie było mikołajków:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 12.10.2013 13:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 Tarciu:)juz poszukałam w historii zamówienia-to jest przegorzan:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.10.2013 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 podobny do mikołajka u mnie nie chciał wzejsc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 12.10.2013 13:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 podobny do mikołajka u mnie nie chciał wzejsc a mi z zamówionych roślin-chyba najładniej wyrósł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.10.2013 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 mikolajki tez mi nie wzeszly, ale to nic, jest dużo innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 12.10.2013 14:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 mikolajki tez mi nie wzeszly, ale to nic, jest dużo innych Tarciu-jeśli zechcesz-to na wiosne przeslę ci kilka sadzonek:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.10.2013 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 (edytowane) Ula chętnie przytule sadzonki:hug: moje były małymi korzonkami z biedry i nie daly rady, może sadzonki się zadomowia Edytowane 12 Października 2013 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 12.10.2013 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 To i ja się piszę na sadzonki:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 12.10.2013 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 Ćześć Ulu! Cieszę się że ciasto się udało, a te Twoje drożdżowce takie apetyczne aż ślinka leci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 12.10.2013 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 Ćześć Ulu! Cieszę się że ciasto się udało, a te Twoje drożdżowce takie apetyczne aż ślinka leci ja też się cieszę Haniu:D a na drożdżowe zapraszam.....zawsze możecie wpaść na kawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts