marimag 04.07.2013 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 Ula, ale masz sliczne psiaki.Słyszałam natomiast, że one nie koniecznie dla dzieci. Podobno są agresywne.Może te Twoje to jakies wyjatki. Nawet psy tej samej rasy, różnia się od siebie - emocjonalnie oczywiście. Marzył mi się Berneńczyk ale kuźwa w wersji Kojak.Ta sierść ! Na podłodze może być ale na ciuchach, kanapach nie zdzierżę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 04.07.2013 15:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 Widzisz A:wiggle:niu-pieska trzeba wychować,hihihiowszem na podłogach jest co sprzatać ,co z nich spadnie-ale na kanapy nie siadają-tak są nauczone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.07.2013 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 Wiem, ale My mamy wyjątkowego pecha.Zawsze trafiaja się nam jakieś czubki. A skąd masz swoje ?Rodowodowe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 04.07.2013 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 Dwie piękności:D:D:D Ula....proszę...obejrzyj ten skecz Tomka Jachimka...plissss:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 04.07.2013 17:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 (edytowane) No i obejrzałam po pierwsze-nie pracuje w rej. szpitala po drugie.....nie jestem żadna carycą jaaaaaaaaaaaaaaaaaaasne??????????????????????????????????????????????????? łobuziary,hihihihi-teraz juz wiem czemu tak nalegałyście abym go obejrzała ::cry::cry::cry::cry: Edytowane 4 Lipca 2013 przez Moje Chmielniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 04.07.2013 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 ale przyznasz, że fajny, nie????:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 04.07.2013 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 aaa,taki sobie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.07.2013 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 Ja nie nalegałam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 04.07.2013 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 Ula, jestem pełna najwyższego uznania dla Ciebie i Męża.Taka metamorfoza miejsca, która była w stanie opłakanym.A teraz czyściutko, pięknie, przytulnie, w życiu bym nie powiedziała,że dom był remontowany. Wygląda i w środku i na zewnątrz na nowy. Remont według mnie jest większym wyzwaniem, niż budowanie.Wielki szacun, naprawdę, jestem pod wrażeniem.I cała posesja zadbana, ogród...ile czasu Wam to zajęło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 06.07.2013 16:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2013 Toluto bardzo pokrzepiające słowa.Dziękuję Ci bardzo.Masz rację,że każdy ma ten swój kawałek raju,ukochany,bo przez niego tworzony.My kupiliśmy tę posesję osiem lat temu-i uwierz mi...wciąż dużo jeszcze do zrobienia....to niekończąca sie historia,hihiih-ale nasza...sprawiająca wiele radości i satysfakcji,w której czujemy się dobrze....to takie nasze siedlisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 06.07.2013 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2013 Cudnie u Ciebie a jakie słoneczniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 07.07.2013 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 tylko na tyle mnie stać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 07.07.2013 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 Ślicznie ogrodowo....bajecznie... A jakie czary z remontem domku - fajnie Wam to wyszło A mnie w życiu nigdy juka nie zakwitła i do tego nie chcą rosnąć \ pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 07.07.2013 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 Amtla....dzięki:)a co do juki-ona potrzebuje parę lat w gruncie pobyć,na jednym miejscu-aby zakwitnąć....mnie po trzech latach zaczęła i cieszy oczy każdego lata.Tobie też zakwitnie:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.07.2013 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 Nic nie mówię bo po co ? Człowiek sie tylko denerwuje..... Czy ten hamak to po to, żeby wkurzyć nas mieszczuchów czy faktycznie, ktos ma czelność sie na nim byczyć ? Jeśli jest taki śmiałek to go :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna2802 07.07.2013 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 Ależ tu pięknie!!!Remont domu naprawdę zjawiskowy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 07.07.2013 17:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 Tak Aniu...ten hamak czeka np na Ciebie:)osobiście Cie pobujam:wiggle: a Ty sobie będziesz leżeć i nie robić NIC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.07.2013 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 Ula, bądźmy realistkami. Jak JA bym wlazła na ten hamak to w sekundę bys miała okorowane drzewo. Jak bym sie spięła to i na deski bym je pokroiła :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.07.2013 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 Ula, chętnie bym coś podpowiedziała, ale nie przebadam za konstrukcjami ogrodowymi. Wolę ogród naturalny, niby skromny i prosty ale bardzo wypieszczony i zadbany. Lubię gdy, natura sama się troszkę rządzi. Lubie wielkie drzewa liściaste, bluszcz, żywopłoty, kwitnące krzewy, bukszpany....styl angielski. Zrób zdjęcie ( z lotu ptaka) tego kawałka ziemi. Polukamy, pomyślimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 08.07.2013 04:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 To szambo zostało wykopane, czy pod ziemią jest nadal? Jeśli hosty to tylko niskie odmiany, żurawki moje ukochane roślinki jak najbardziej, dodaj do nich jeszcze tiarelle - pięknie komponują i uzupełniają się z żurawkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts