eugeniusz57 22.06.2013 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 Witam Państwa, Ostatnimi czasy fachowcy zaczeli robic poddasze u mojego syna w nowym domu, jednak mam lekkie wątpliwości co do jakości wykonania czy możecie zwrócić uwagę na te zdjęcia i ewentualnie coś doradzić? - czy łączenie sufitu poziomego i skosu jest prawidłowe? - czy rozstaw stelaży jest poprawny? - czy łączniki stelaży chyba "krzyżowe" są poprawnie zmontowane? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zeusrulez 27.06.2013 00:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 (edytowane) Nie najlepiej to wygląda ;/Panowie raczej mało mają wspólnego z montażem płyt. Gdzieś dzwoni... ale ...Jedyne co mogę stwierdzić to, że profile (chyba ? ) co 40 cm więc wg. sztuki (te do których przykręcamy płytę), a reszta mało mnie przekonuje, chodzi mi o "chaos" na tych zdjęciach. Nośne powinny być max. co 90 cm. Łączników krzyżowych raczej się nie przykręca. Połączenie skos / sufit wałkowane wiele razy. Na zdjęciach nie widzę tego połączenia. Co to za membrana która wychodzi na zdjęciach gdzie są okna połaciowe ? Pozdrawiam Edytowane 27 Czerwca 2013 przez zeusrulez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts