Jozef120 22.06.2013 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 Witam! Pierwszy raz tutaj jestem. Zabrałem się za romont pokoju i jestem na etapie przed montażem wełny, płyt, lub ewentualnie przed zastosowaniem środka na korniki... Zwracam się z prośbą o ocenę stropu jaki mam w pokoju a który widać na załączonych zdjęciach. Czy ze zdjęć widać coś co by dyskwalifikowało dany strop?(widać ścieżki po kornikach na jednej belce) Czy wystarczy zastosować środek na korniki? Czy zabezpieczać belki stropowe jeszcze jakimś środkiem konserwującym (zielona farba, niebiesko biala, inne)? Przed remontem pod deskami podłogowymi było coś w rodzaju polepy, żółty zbity piach i na to wylewka cementowa. Kolejne zdjęcia może da się załączyć w dodatkowych postach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jozef120 22.06.2013 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jozef120 22.06.2013 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jozef120 22.06.2013 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jozef120 22.06.2013 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
subfosylny 23.06.2013 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 "Na kredowym to i Bytom ładny" - skecz jednego z polskich kabaretów. Trudno ocenić stan stropu na podstawie fotek. Jeżeli chodzi o środki - Przeciwko samym owadom - Hylotox, Przeciwko owadom i grzybom - Boramon c30 lub drewnochron bezbarwny itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jozef120 24.06.2013 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 dziękuje za odpowiedź, omalowałem dziś Hylotoxem, wietrzy się, do każdego otworu po gwoździach wstrzyknąlem ten środek,w sklepie reklamowano mi ten środek jako preparat na wszystko... Pozdrawiam : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts