zibibyk 29.04.2004 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2004 zaczęło się: w listopadzie nabyliśmy działki 2 żeby mieć wiecej, a do grudnia ustaliliśmy jaki dom i WZ w marcu dostaliśmy pozwolenie na budowę i od tego czasu czekaliśmy na prąd, długo to trwało!!! wzięliśmy elektryka (dzisiaj wywaliłbym go na py...), który naopowiadał nam bajek jakie to ma znajomości w elektrowni, była połowa marca - miał być najpóźniej przed świętami wielkanocnymi, do dzisiaj nie mamy własnego prądu. Był też wykonawca, miałem go już dość 4 warianty kosztorysu, każdy inny, kiedy byłem juz zdecydowany, zmieniało sie znowu na moją niekorzyść, żona mnie uspokajała ( po dzisiejszym wylaniu chudziaka jesteśmy na ty, z wykonawca nie z żoną oczywiście) między czasie załatwiliśmy kredyt w bph ( prawie na całość - o zgrozo) jutro układają zbrojenie i leją ławy, dużo do dziś sie działo, ale nie wszystko jest sens opisywać, od dzis zaczynam prawie na bieżąco, nareszcie sie uśmiecham zobaczymy jak długo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rena 24.05.2005 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 i co dalej??? pisz bo lubie wiedzieć co sie dzieje u ziomali. Z Częstwochowy do Poraja nie jest daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts