nata76 29.04.2004 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2004 Witajcie,kolejna Baba Budująca się melduje!!! Własnie kilka dni temu zobaczyłam Działkę Mojego Zycia.Chociaż nie tak rozległa,abym mogła wybudować wymarzony dom parterowy, ale po prostu poczułam,że to NASZE miejsce na ziemi....No i juz oczami wyobraźni zobaczyłam na niej domek z poddaszem użytkowym.I bardzomi się spodobał. Podjęlismy błyskawiczną decyzję i od kilku dni zbieramy i kombinujemy kasę Bo w najbliższych planach działki nie mieliśmy. Zawsze mówiliśmy,za rok-dwa... Pozdrawiam,nata z Wlkp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanka77 29.04.2004 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2004 Brawo Nata ! Dobra decyzja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 05.12.2005 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 pochwalam - brać kupować i budować - niczego nie żałować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thalex 05.12.2005 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 Brawo!!! Ale, ale,,, wybór działki to najważniejsza, moim zdaniem decyzja ja wolalbym wybudować tańszy dom kosztem lepszej lokalizacji dzialki. Taka decyzja MUSI być trafna czego Ci życzę! Bać nie ma się czego bo gdyby coś nie podpasowało działkę można sprzedać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 05.12.2005 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 thalex ma racje lokalizacja działki to więcej jak połowa sukcesu pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 06.12.2005 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 GRATULACJE!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziubulek 10.12.2005 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2005 Bardzo Ci gratuluje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 13.12.2005 02:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2005 Tam juz pewnie dom stoi .Popatrzcie na date Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts