stefan buczynski 24.06.2013 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Mieszkam niedaleko Okęcia - w obrębie granicy Obszaru Ograniczonego Użytkowania. Głośna ostatnio sprawa mieszkańców z Ursynowa, którzy dostali pół mln złotych odszkodowania, w związku z posiadaniem nieruchomości w OOU, dała mi do myślenia czy też nie postarać się o takie odszkodowanie. Czy ktoś z Was już się o nie starał? Od czego zacząć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_zet 04.07.2013 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 Za wiele czasu nie masz - w okolicy Okęcia termin składania dokumentów mija 4 sierpnia. Najważniejsze info znajdziesz tu: https://www.facebook.com/WielkopolskaGrupaPrawnicza/app_215428941865706. Najlepiej skontaktować się z jakimiś ludźmi, co już przez to przechodzili - ja szczerze mówiąc odpuściłem, ale mój sąsiad jest w trakcie rozprawy i podejrzewają, że coś uda się wywalczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oslo88 14.07.2013 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 Jeżeli powołasz się na orzeczenia z podobnych rozpraw to jest duża szansa, ale kasa też jest duża i ubezpieczalnik nie będzie chciał tak lekką ręką zapłącić. Warto spróbować w zbiorowym, żeby obniżyć koszty jeżeli masz kogoś dokoptować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts