Radiowiec 24.06.2013 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Witajcie, pewnie pytanie głupie, ale co mi szkodzi:) Otóż do tej pory nie mieliśmy w domu zmywarki - wiem, dziwni jesteśmy:) Przyszła decyzja o jej zakupie. Mamy w domu uzdatniacz na złożu CR, czyli wodę zmiękczoną do 0. Czy w przypadku takiej wody do zmywarki będą mi jeszcze potrzebne tabletki z solą? Bo pan sprzedawca tak twierdzi, a mi wydaje się to bzdurą. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jastrząb 24.06.2013 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Witajcie, pewnie pytanie głupie, ale co mi szkodzi:) Otóż do tej pory nie mieliśmy w domu zmywarki - wiem, dziwni jesteśmy:) Przyszła decyzja o jej zakupie. Mamy w domu uzdatniacz na złożu CR, czyli wodę zmiękczoną do 0. Czy w przypadku takiej wody do zmywarki będą mi jeszcze potrzebne tabletki z solą? Bo pan sprzedawca tak twierdzi, a mi wydaje się to bzdurą. Pozdrowienia Chodzi Ci o sol zmiekczajaca? Zmien sprzedawce Sprzedawcy maja za zadanie sprzedawac a nie sie znac na tym co sprzedaja marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Radiowiec 24.06.2013 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Dokładnie, chodzi o sól zmiękczającą. Sprzedawca jest ze sklepu AGD, więc soli nie sprzedaje - chyba po prostu mówi to, co przeczytał w katalogach producentów zmywarek. Dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marczak 24.06.2013 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Żadna sól... zmywarka będzie służyła lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts