Crazy 24.06.2013 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Moja inteligentna ekipa zapodziała gdzieś płytę czołową z wełny, przykrywającą wlot spalin komina Schiedel Rondo Plus. Zostały mi dwa kawałki wełny, którą izoluje się wkład ceramiczny. Jak myślicie, mogę zastosować tą wełnę zamiast oryginalnej płyty czołowej? Mogę oczywiście zamówić i dokupić tą płytę, ale może da się wykorzystać to co mam. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scruffty 24.06.2013 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Możesz to taka sama wełna, tylko nie ma nacięć. Piszę opierając się na doświadczeniach z kominem Leier, w którym to jedyna różnica w wełnie do owijania garnka a tej na czoło to odpowiednie nacięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts