maggie5436 24.06.2013 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Witam Chciałabym się zapytać jaki byłby fajny w miarę nowoczesny kolor ścian do mebli o kolorze olcha? Próbowałam już kilka wariantów, ale może ktoś kto zna się bardziej mógłby mi pomóc... Pokój jest mały, ok 10 m2, obecnie jest zrobiony w tonacji koloru jasny niebieski (farba błękitna chmurka Duluxa podajże), Mam ten kolor od kilku lat i szczerze mówiąc mam dosyć niebieskiego i jego odcieni! W pokoju zamierzam położyć panele, mniej więcej w kolorze mebli, sufit biały. Tylko kolor ścian pozostaje dla mnie problemem... Chciałabym wybrać kolor jakiś bardziej nowoczesny, a zarazem żeby może troszkę powiększył mój pokój. Pokój stanowi dla mnie też sypialnie. Poniżej przedstawiam wariant koloru ściany jaki próbowałam eksperymentując na stronie Snieżka.pl Zastanawiam się nad farbą BURSZTYNOWY SZLAK z serii barwy natury, Zaznaczam, że nie chce na ścianie mieć żadnych wzorów, tynków dekoracyjnych. Chcę 1 kolor, ewentualnie jakiś 2 jasny by powiększyć pokój. Czy ktoś mógłby pomóc?? Dziękuję uprzejmie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 24.06.2013 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Zimny odcień szarości,a kolor w dodatkach."Bursztynowy szlak" miałam na przedpokoju i po miesiącu zmieniłam bo było za ciemno,choć bardzo mi się podobał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts