xKris88 24.06.2013 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Gdzie zaopatrujecie się w Ekogroszek w Kielcach lub okolicach? Jak ze spalanie, popiołem? Defro Komfort Eko 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris4196 25.06.2013 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 mam inne pytanie. Czy ekogroszek z tani opal to dobry pomysl? macie jakieś doswiadczenia? Kupować czy szukać kogoś innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selius 26.06.2013 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Tani opal kiedys mial lepsza jakosc,Teraz nie bylo by az takiego problemu gdyby polowa groszku nie byla woda....Poszukaj w necie filmikow jak przychodzila dostawa tego groszku do chlopakow i co sie dzialo jak otworzyli worki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dejw586 01.07.2013 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 mam inne pytanie. Czy ekogroszek z tani opal to dobry pomysl? macie jakieś doswiadczenia? Kupować czy szukać kogoś innego? Kupować. Ja pale tanim opalem od 3 sezonów. Nie narzekam. Też przymierzam się do zakupow bo mają promocyjne ceny – sporo rabatow. Można trochę zaoszczędzić, kilkanaście pln na tonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUG 02.07.2013 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 dejw586 proszę cię wiarygodność 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts