ewelinka1983 24.06.2013 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Witam.Planujemy we wrześniu ruszyć z budową, projekt Mati G1. Czy ktoś z Was jest w trakcie realizacji tego projektu, bądź już zakończył budowę? Jak kształtują się przybliżone koszty budowy tego domu, czy macie jakieś zdjęcia z realizacji projektu?Będę wdzięczna za jakiekolwiek informacje odnośnie Matiego G1.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata m 26.06.2013 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Witam serdecznieMy również będziemy zaczynać bodowę matiego w odbiciu lustrzanym,czekamy tylko na decyzję kredytową i ruszamy. Mamy już pozwolenie,adaptację,całą papierologię tylko kaska do załatwienia. Super, że powstało forum, mam nadzieję, że dołączą następni inwestorzy. Jakie zmiany planujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewelinka1983 27.06.2013 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Fajnie, że ktoś jeszcze buduje ten domek, bo w internecie nie za wiele można znaleźć na temat tego projektu My jesteśmy na etapie adaptacji. Co do zmian jakie planujemy, to jest ich naprawdę niewiele, ponieważ projekt w dużej mierze spełnia nasze oczekiwania. Na pewno chcemy poszerzyć garaż, małe poprawki ścianek działowych kilka zmian okien i tak naprawdę tyle. Nie wiemy co zrobić z kominem w łazience na górze, bo jakoś nam on tam w ogóle nie pasuje A Wy jakich zmian dokonujecie, macie jakieś kosztorysy Matiego? Dom jest w miarę prosty, ale ma swój urok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kuzno 04.08.2013 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 http://moj.dom.pl/albums/view/1338 Oto link do mojego albumu PozdrawiamLukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata m 05.08.2013 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 Witam Właśnie na budowę wjeżdża koparka Zmiany jakie zrobiliśmy są kosmetyczne, na dole powiększona troszeczkę łazienka kosztem pomieszczenia gospodarczego i wstawione małe okienko,w miejscu spiżarki lodówka i szafa cargo a kominek zrównany z kominem (mam nadzieję że to się uda), spiżarkę robię pod schodami. Myślę żeby jeszcze powiększyć trochę kuchnię kosztem wiatrołapu, ale to zobaczy się na etapie ścianek działowych. W górnej łazience likwiduje prysznic żeby garderoba zyskała więcej miejsca. To w zasadzie wszystko. Jak geodeta wyznaczył osie i bił paliki to strasznie mi się to małe wydaje:o Pozdrawiam Renata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata m 06.08.2013 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Mam zarys domu:DWidać salon,wykusz,kuchnię, superJutro stal,beton, mamy lekki spadek więc będzie jakiś uskok.Serce rośnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata m 08.08.2013 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 Wczoraj zbroili a dzisiaj zalewają beton,załatwialiśmy beki na wodę bo trzeba będzie polewać. Jak na razie robota idzie bez problemów, ekipę mamy super, fundament postoi chwilkę i ciągniemy mury. Wszyscy mówią że to najprzyjemniejsza część budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata m 09.08.2013 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Coś widzę że chyba jestem tu sama i powoli zaczyna się tworzyć mój dziennik budowy:rolleyes:No to relacja. Ławy zalane, lejemy wodę bo upał straszny, dobrze że udało nam się załatwić bekę bo konewkami to naganialibyśmy się okrutnie. Na poniedziałek zamówione bloczki fundamentowe i ruszamy dalej.Pozdrawiam budujących matiego:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gora1 19.09.2013 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 ja też już zaczełam mam pytanie a gdzie wstawisz sobie pralkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata m 21.09.2013 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 WitamChyba wstawię ją na dole w pomieszczeniu gospodarczym, które trochę zmniejszyłam bo łazienka na dole wydawała się za mała. My mamy już parter, wszystko wygląda na dosyć małe, ale kwestia nie zagracania przestrzeni chyba rozwiąże problem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewelinka1983 06.10.2013 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Hej, my właśnie rozpoczynamy prace, mamy ściągnięty humus i za 2 tyg rozpoczynamy budowę fundamentów + stan zero, a na wiosnę cała reszta. Renata czy masz może jakiś zdjęcia ze swojej budowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kuzno 07.10.2013 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Witam wszystkich, może ktoś wrzuci jakieś zdjęcia??PozdrawiamŁukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewelinka1983 11.10.2013 12:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 wrzucajcie foty z realizacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gora1 22.10.2013 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 ja jutro zalewam strop,na szczescie dobrze zrobiłam że przeniosłam ten komin na ściane bo teraz jest dużo miejsca w salonie.mam problem tylko pralnią ale zrobie śćiane w kotłowni.pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata m 15.12.2013 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2013 Witam wszystkich zwolenników MatiegoNa naszej działce stoi już stan surowy otwarty. Mamy okna dachowe i czekamy do wiosny z dalszymi pracami. Domek wygląda super i jak na razie jestem zadowolona z wyboru. Zrobiliśmy niewiele zmian:zmniejszone okno w pomieszczeniu gospodarczym i lekko przesunięta ścianka działowa co dalo zwiększenie powierzchni małej łazienki na dole, spokojnie wejdzie prysznic, kibelek i umywalka.Kominek wsuwamy we wnętrze tej spiżarki na środku domu, jakoś nie pasował mi tak wysunięty na salon bo nie jest on za duży. W tej spiżareczce powinno zmieścić się małe cargo na suchą spożywkę. Kuchnia trochę mała ale to kwestia dobrego projektu. Wykusz super, zmieści się stół i okno tarasowe będzie imponujące. a górze nie mam jeszcze ścianek działowych więc trudno powiedzieć o wielkości pomieszczeń w każdym razie nie podnosiłąm ścianki kolankowej. To tyle na razie.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikabartek 13.03.2014 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 i my zdecydowaliśmy się na ten projekt, trochę zmieniliśmy dół, ale ogólnie zarys pozostał ten sam. Podziei się ktoś nowymi zdjęciami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts