wroblas 24.06.2013 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Witam, Jakie macie doświadczenia z wyrobami firmy Omnires? Patrząc po ofertach to są bardzo konkurencyjni cenowo w stosunku do najwyższej półki (Grohe i tym podobni), a google wypluwa jedynie kilka opini na dodatek samych pozytywnych. Rzeczywiście to taki w miare dobry towar za rozsądną cenę i po kilku latach nie trzeba będzie kuć ścian i wymieniać baterii? PzdrMichał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sokratis 21.09.2013 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 Ja mogę powiedzieć tylko o baterii podtynkowej Roca, sama idea schowania większej częsci jest bardzo słuszna. Mam taką baterię wannową, która oszczędza wodę i nie miałem nigdy problemu z jej funkcjonowaniem. A na temat firmy którą wymieniłeś się niestety nie mogę wypowiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leszko76 29.09.2013 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2013 Tanie chińskie baterie z samymi problemami. W branży siedze prawie 15 lat i zawsze z tymi bateriami były problemy. Teraz wolę ich nie sprzedać niż mieć później problemy z reklamacją i serwisem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karina K. 27.10.2014 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2014 (edytowane) edit Edytowane 28 Października 2014 przez Karina K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
podwojg 04.04.2018 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2018 Tanie chińskie baterie z samymi problemami. W branży siedze prawie 15 lat i zawsze z tymi bateriami były problemy. Teraz wolę ich nie sprzedać niż mieć później problemy z reklamacją i serwisem. Niestety muszę potwierdzić. Kupiłem to badziewie na allegro i kurek od ustawiania gorącej wody się zacina. Sklep na allegro totalna zlewka a serwis nie lepszy. Drugi miesiąc czekam na rozpatrzenie reklamacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts