basset 29.04.2004 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2004 http://www.archon.pl/index.php?act=12&sid=m3f02ade3a00c0&intra=c41424a6f4bde824f0a5c916db45524d&crc=d6ae67fc4d4dde7f3dc6448f67de633a&intra=c41424a6f4bde824f0a5c916db45524d Sam juz nie wiem co o nim myslec. Wyglada superowo ale az sie boje myslec o cenie dachu. Pokój na poddaszu obok lazienki zanienil bym na suszarnie a do tego powiekszyl lazienke. Co Wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basset 01.05.2004 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2004 Nikomu sie nie podoba?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabriela 01.05.2004 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2004 No ladny, pokoju na gorze nie zamienilabym na pralnie, szkoda. Na dole za garazem sa przeciez dwa pomieszczenia, tam usytuowalabym pralnie.Garaz troche maly. No i skomplikowany dach. Ale pozatym podoba mi sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 01.05.2004 23:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2004 az sie boje myslec o cenie dachu I słusznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbyszek 1 02.05.2004 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2004 Bardzo ładny sam zastanawiam się nad tym projektem. tylko że w wersji z podwójnym garażem. Nie mogę się zdecydować czy budować ten czy może większy dom czyli Koronę z http://www.apa-domy.com.pl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabriela 02.05.2004 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2004 Ja bym sie nie zastanawiala, KORONA jest zdecydowanie lepsza, no i wieksza. Wybralabym Korone!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basset 02.05.2004 14:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2004 Korona jest dla mnie duzo za duza. Po co mi taka przestrzen. Nie bede sie porywal z motyka na slonce. Kto bedzie mieszkal i ganial sie po 200 metrowym domu? Wole Chabry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maag 03.05.2004 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2004 Jest ok, drogo, ale ok Polecam drzwi z pom. gosp na ogród. TV na schodach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basset 05.05.2004 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2004 Coraz wiecej przemawia wlasnie za tym projektem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
benita72 07.05.2004 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 Hej, buduję właśnie wg tego projektu. Wykańczamy. Dach faktycznie kosztował sporo, ale jest piękny (roben miedziany) Aha, zwróć uwagę, że na projekcie jest zawyżona powierzchnia salonu..Niby tylko o 1m2, ale trochę mnie to wkurzyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daniell 07.05.2004 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 Drogi, drogi, drogi........ jeśli jesteś miliarderem to sobier nuduj ale za te pieniądze to nawet miliarderzy lepsze domy wybudują ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basset 07.05.2004 14:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 Lepsze czyli jakie? Mysle ze to kwestia gustu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dany 27.05.2004 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2004 Witam wszystkich. ja też zastanawiam się nad Koroną lub Domkiem W Chabrach. Jeżeli mozecie podajcie za i przeciw. Jeżeli ktoś już zaczął budować i może coś powiedzieć o kosztach, będę bardzo wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marbo 27.05.2004 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2004 Nie buduję tego domu, ale widzę że ma on większośc wad, które zauważam w swoim wykańczanym właśnie domu. 1. Ładny dach -> zbyt skomplikowane i "niespokojne" pokoje na poddaszu - przy stosunkowo dużej powierzchni podłóg pomieszczenia będą sprawiać wrażenie małych2. Wygodniejszym rozwiązaniem jest wejście przez garaż do wiatrołapu3. Wiatrołap bardzo mały - mało miejsca na parterze na szafy ( nie jest chyba wygodnie trzymać odzież wierzchnią na piętrze)4. Mała łazienka u góry (rozważcie czy nie będziecie chcieli 2 umywalek) i czy można będzie stanąć wyprostowanym w wannie pod skosami)5. Czy w łazience na parterze wysoka osoba bezstresowo może skorzystać z ubikacji pod schodami?6. Widok z kącika wypoczynkowego na zlewozmywak w kuchni (jestem za otwartą kuchnią i niewidocznym z salonu zlewozmywakiem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K74 19.10.2005 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Czy ktoś już zbudował? Opiszcie "zady i walety". Może będziemy następnymi posiadaczami domu w chabrach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr-Gdynia 04.11.2005 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 Witam. Jesteśmy na etapie wyboru projektu i bardzo nam się podoba dom w chabrach 2 (wersja z garżem dwu stanowiskowym). Poszukujemy kontaktu z osobami, które taki dom wybudowały (bez znaczenia z jaką wersją garażu). Chętnie skorzystamy z rad na temat budowy ewentualnych problemów w jej trakcie, propozycji zmian poprawiających funkcjonalność, może też kontakt do brygady godnej polecenia itp. Oczywiście jeśli ktoś byłby tak miły i pozwolił obejrzeć "na żywo" taki dom to byłaby to dla nas nieoceniona pomoc. Nasz e-mail [email protected] , mieszkamy w Gdyni jednak budowa domu to na tyle poważna inwestycja, że jeśli podobny dom moglibyśmy zobaczyć nawet daleko od naszego miejsca zamieszkania to chętnie zrobilibyśmy sobie wycieczkę. Pozdrawiam wszystkich szczęśliwych posiadaczy każdego domu i mamy nadzieję, że i my do nich dołączymy. Ola, Dominika i Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcioszek 04.10.2006 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 Czy może ktoś buduje a może już wybudowł dom w chabrach z Archonu? Chętnie bym zobaczył jakieś fotki a może i podyskutował na forum o tym domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcioszek 02.01.2007 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 Czy ktoś z forumowiczów wybudował bądż buduje Dom w Chabrach z Archonu? Bardzo chętnie wymienił bym się doświadczeniami w tym zakresie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 11.01.2008 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 Cześć Wszystkim Zaczynam właśnie budowę w Grabówkach. Nie mogę nigdzie namierzyć gotowego juz domu wg projektu "dom w Chabrach" Archonu. Czy ktoś wie może czy w okolicach Wieliczka - Kraków znajdę taki domek. P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 13.03.2008 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 I co nie ma nikogo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts