EZS 25.06.2013 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Książkę miałam w ręku ale przelotem, na okładce był napis Fizyka ...i coś pod spodem, autor na pewno na D, skojarzył mi się z drescherem, ale to nie on. Książka jest z rodzaju popularnego tłumaczenia praw fizyki, typu co się dzieje, jak rzucasz kamień, skierowana raczej dla młodzieży.Zna ktoś tytuł i autora????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 25.06.2013 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 "Czy czujesz tę moc", Hammond? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 25.06.2013 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Pudło na pewno na okładce był napis Fizyka (duże litery) i małymi coś pod spodem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
G.N. 26.06.2013 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 A nie była to "Zajmująca Fizyka" J Perelmana ? Bo do opisu pasuje, tyle że to antyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 26.06.2013 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 obejrzałam okładkę - niby kolor ok ale chyba nie to. Najgorzej, że nie dowiem się u źródła, czytał ją taki młody chłopak na oddziale (tak z 13 lat) i już wyszedł do domu.. Kurcze, myślałam, że moja pamięc jest lepsza. jestem wzrokowcem i okładkę mam "w oczach" ale autor wyparował. Może jeszcze jakieś propozycje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 26.06.2013 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 A może Fizyka Życia - Książka[h=1][/h] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 26.06.2013 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 (edytowane) mam!!! dzięki markoto http://www.gandalf.com.pl/b/fizyka-daj-sie-uwiesc/ idę zamówić poszłam. Z tej serii jest wiele innych! Tylko dlaczego nie na ebookach??? Edytowane 26 Czerwca 2013 przez EZS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuzka 03.07.2013 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Podziel się koniecznie wrażeniami po otrzymaniu książki. Ciekawa jestem co Cię w niej zaintrygowało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts