Kaczmarski 26.06.2013 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Witam, proszę o pomoc w aranżacji małej łazienki. Próbowałem w niej zmieścić : pralkę (45), umywalkę z szadfką (60), prysznic w stylu walk-in oraz sedes. Nijak nie mogę wygospodarować miejsca na ewentualny kosz na brudne ubrania, a bidet niestety chyba trzeba będzie odpuścić. Do tej pory rozważałem wszystkie sprzęty po jednej stronie. Proszę o podpowiedzi. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 27.06.2013 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Może w ten sposób:http://img194.imageshack.us/img194/858/ehov.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Conected 04.07.2013 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 (edytowane) Fajnie:-) zostawiłabym na głównej ścianie zlew z szafkami i lustrem mamy wtedy ładna dużą cześć reprezentacyjną i trochę szafek do pochowania drobiazgów łazienkowych,których zawsze jest dużo.Prysznic dałabym mniejszy wtedy wejdzie nam jeszcze pralka.Z oszczędności miejsca a konto fajnego kosza na brudną bieliznę zrezygnowałabym z bidetu i zastąpiła go kompaktową deską myjącą montowaną na WC [moderowano ] I tym sposobem mamy fajną łazienkę, w której wszystko się mieści. Pozdrawiam Edytowane 4 Lipca 2013 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts