kominiarz 30.04.2004 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2004 Szukam fachowca do budowy cokolika betonowego wraz z montażem słupków, gmina Radziejowice. e-mail: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 30.04.2004 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2004 Nie wiem, czy cię to interesujeJest to mała firemka, robiąca dużo ogrodzeń.Mnie też robili, siatka, podmurówka prefabrykowana czyli standard.Cena nie była za okazyjna - 28zł/mb ogrodzenia.Ale za to facet był elastyczny jeżeli chodzi o moje kolejne wymagania.Duże rzeczy jak siatka czy jakieś płyty betonowe przywoziłem sam.Ale było trochę drobnych rzeczy, które nie mieszczą się w bagażniku samochodu a człowiek przywoził je nie pytając o kasę.Beton robił u siebie i przywoził go na pace (drewnianej samochodu), tak że nie potrzebowaliśmy nawet wody ani prądu.Nie musiałem ich pilnować.Generalnie wydaje mi się, że sumarycznie licząc nie wyszło specjalnie drożej niż przy tanich (i przypadkowych ekipach), a oszczędziłem mnóstwo czasu. Wcześniej byłem umówiony ze sporo tańszym człowiekiem, ale tylko straciłem do niego nerwy i go spuściłem na szczawJakbyś był zainteresowany to daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kominiarz 01.05.2004 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2004 Nie wiem, czy cię to interesuje Jest to mała firemka, robiąca dużo ogrodzeń. Mnie też robili, siatka, podmurówka prefabrykowana czyli standard. Cena nie była za okazyjna - 28zł/mb ogrodzenia. Ale za to facet był elastyczny jeżeli chodzi o moje kolejne wymagania. Duże rzeczy jak siatka czy jakieś płyty betonowe przywoziłem sam. Ale było trochę drobnych rzeczy, które nie mieszczą się w bagażniku samochodu a człowiek przywoził je nie pytając o kasę. Beton robił u siebie i przywoził go na pace (drewnianej samochodu), tak że nie potrzebowaliśmy nawet wody ani prądu. Nie musiałem ich pilnować. Generalnie wydaje mi się, że sumarycznie licząc nie wyszło specjalnie drożej niż przy tanich (i przypadkowych ekipach), a oszczędziłem mnóstwo czasu. Wcześniej byłem umówiony ze sporo tańszym człowiekiem, ale tylko straciłem do niego nerwy i go spuściłem na szczaw Jakbyś był zainteresowany to daj znać Poproszę namiary, dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 04.05.2004 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2004 Prześlę ci to dzisiaj trochę później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kominiarz 04.05.2004 14:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2004 Prześlę ci to dzisiaj trochę później Dzięki, czekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 04.05.2004 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2004 Przed chwilą wysłałem ci maila z namiarami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.05.2004 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2004 Nie wiem, czy cię to interesuje Jest to mała firemka, robiąca dużo ogrodzeń. Mnie też robili, siatka, podmurówka prefabrykowana czyli standard. Cena nie była za okazyjna - 28zł/mb ogrodzenia. Ale za to facet był elastyczny jeżeli chodzi o moje kolejne wymagania. Duże rzeczy jak siatka czy jakieś płyty betonowe przywoziłem sam. Ale było trochę drobnych rzeczy, które nie mieszczą się w bagażniku samochodu a człowiek przywoził je nie pytając o kasę. Beton robił u siebie i przywoził go na pace (drewnianej samochodu), tak że nie potrzebowaliśmy nawet wody ani prądu. Nie musiałem ich pilnować. Generalnie wydaje mi się, że sumarycznie licząc nie wyszło specjalnie drożej niż przy tanich (i przypadkowych ekipach), a oszczędziłem mnóstwo czasu. Wcześniej byłem umówiony ze sporo tańszym człowiekiem, ale tylko straciłem do niego nerwy i go spuściłem na szczaw Jakbyś był zainteresowany to daj znać Witam serdecznie! Jeśli mogę, to też poproszę o namiar. Cena była ze wszystkim? TZN materiał wykonawcy? Pozdrawiam. Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 05.05.2004 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2004 Ale ty jesteś z Krakowa, a mój człowiek spod Warszawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.05.2004 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2004 Ale ty jesteś z Krakowa, a mój człowiek spod Warszawy. Fakt, trochę daleko! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
spinka 12.05.2004 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2004 Jeśli można, to ja poproszę o namiar na taką ekipę od ogrodzeń.Buduję na trasie krakowskiej.Pozdrawiam. Spinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 12.05.2004 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2004 Wysłałem na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts