stefan1234 26.06.2013 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Witam wszystkich forumowiczów Niedawno zamieniłem mieszkanie na wieksze Udało mi się upolować 96 metrów i chce zrobić pełny remont mieszkania od podstaw mam zamiar zamieszczać zdjecia i opisy Więc czekam na opinie i komentarze pozytywne badz i niepozytywne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stefan1234 26.06.2013 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Od jutra zaczynam wpisy pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stefan1234 26.06.2013 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Mieszkanie skłąda sie z:salonu-sypialnipokojułazienkikuchnipomieszczenia gospodarczego tzw. komórki docelowo kotłowniano i oczywiście przedpokoju mieszkanie potrzebuje remontu tzw dużego odświerzeniaogrzewanie węglowe dowymiany całeelektryka całą do wymianyna wszystkich scianach jest tapeta, stara tapeta już kilka razy malowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stefan1234 28.06.2013 15:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 zacołem remont mieszkania od przeniesienia pieca co z kuchni do pomieszczenia gospodarczego. Ale najpierw od zdobycia potrzebnych papierów tzn. kominiarz i te sprawy. No i wiec dostałem pozwolenie od kominiarzy no ale jak zwykle jest jakies ALE Musze wybudować tzw zetke. Tak wyglada moja kotłownia przed http://www.youtube.com/embed/N0VlFTQ8QuI Toaleta zostanie w razie czego, tak przynajmniej moja narzyczona zadecydowała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts