Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Najpiękniejszy detal, element kuchni decyduje o tym, że wybieram:  

486 użytkowników zagłosowało

1. 1. Najpiękniejszy detal, element kuchni decyduje o tym, że wybieram:

• Kuchnia forumowicza: źródlana
      4
    • Kuchnia forumowicza: nina6
      6
    • Kuchnia forumowicza: nielot2
      6
    • Kuchnia forumowicza: MyszaAJ
      3
    • Kuchnia forumowicza: mrówka75
      7
    • Kuchnia forumowicza: lea**
      20
    • Kuchnia forumowicza: mirkapki
      8
    • Kuchnia forumowicza: Michumm
      1
    • Kuchnia forumowicza: MartynaP...
      5
    • Kuchnia forumowicza: margaret2011
      0
    • Kuchnia forumowicza: Ola.U
      93
    • Kuchnia forumowicza: radam5
      0
    • Kuchnia forumowicza: Zuzza
      17
    • Kuchnia forumowicza: zosik
      9
    • Kuchnia forumowicza: wrzosennik
      3
    • Kuchnia forumowicza: wojtekgood
      0
    • Kuchnia forumowicza: -ula-
      2
    • Kuchnia forumowicza: Turlututu
      9
    • Kuchnia forumowicza: skorlaje
      31
    • Kuchnia forumowicza: sheenaz
      13
    • Kuchnia forumowicza: shanta
      2
    • Kuchnia forumowicza: Marceli_szpak
      30
    • Kuchnia forumowicza: maly06
      3
    • Kuchnia forumowicza: lucka6
      6
    • Kuchnia forumowicza: emi601
      4
    • Kuchnia forumowicza: elizakop
      1
    • Kuchnia forumowicza: dusiaka
      11
    • Kuchnia forumowicza: cronosik
      1
    • Kuchnia forumowicza: Barbara74
      20
    • Kuchnia forumowicza: anjap
      1
    • Kuchnia forumowicza: aniula_bl
      0
    • Kuchnia forumowicza: Agi75
      16
    • Kuchnia forumowicza: agatkaaax
      1
    • Kuchnia forumowicza: gajzo
      1
    • Kuchnia forumowicza: Gryfpc
      0
    • Kuchnia forumowicza: lena88
      1
    • Kuchnia forumowicza: koza79
      23
    • Kuchnia forumowicza: Kamilcia
      25
    • Kuchnia forumowicza: Kamila_len
      1
    • Kuchnia forumowicza: kaluzaw
      17
    • Kuchnia forumowicza: iwona_d_66
      3
    • Kuchnia forumowicza:hosekk
      3
    • Kuchnia forumowicza: hajmal
      4
    • Kuchnia forumowicza: GUMISIOWA
      58
    • Kuchnia forumowicza: Basia_KRK
      17

Recommended Posts

Zapraszamy,

wybierz najpiękniejszą kuchnię z powodu pięknego czegoś - ustawienia, detalu, koloru, itp. To "coś" decyduje, że kuchnia jest piękna...

----TUTAJ: ZDJĘCIA KUCHNI FORUMOWICZÓW----

Dla właścicieli 10 kuchni mamy nagrody. Także wśród głosujących, którzy podzielą się swoimi pozytywnymi wrażeniami w tym temacie, rozlosujemy nagrody.

Uwagi:

- Można oddać głos na kilka kuchni!

Głosowanie trwało do 7 sierpnia.

ZAPRASZAMY DO FRAPUJĄCEJ PODRÓŻY PO FORUMOWYCH KUCHNIACH modele 2013:)

WYNIKI GŁOSOWANIA

Drodzy Forumowicze, wybraliście najpiękniejsze kuchnie. Podajemy wynik głosowania po podliczeniu głosów także z postów:

1. Ola.U

2 GUMISIOWA

3. skorlaje

4. Marceli_szpak

5. Kamilcia

6. koza79

7. lea**; Barbara 74

8. Zuzza Basia_KRK

9. Agi75; kaluzaw

10. sheenaz

Gratulujemy właścicielom pięknych kuchni. Prosimy o adres jako prywatna wiadomość do Redakcja. Mamy dla Was nagrody.

Wszystkich, którzy uzasadnili swój głos w sondzie, także prosimy o adres - coś Wam wyślemy.

Dziękujemy, gratulujemy i zapraszamy do głosowania na... najpiękniejszą łazienkę.

https://forum.murator.pl/topic/180600-kuchnie-pokazane-na-forum-w-pierwszej-po%C5%82owie-2013-r/

• Odpowiedzi 96
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Wyróżniłam kuchnie za ich funkcjonalność, pięknie dobrane wszystkie elementy składające się na ogólny wygląd kuchni. Przemyślany i konsekwentny wybór wyposażenia, detali. Dla mnie bomba, kwintesencja smaku. Wykonanie tych kuchni również zasługuje na to wyróżnienie.
Bardzo podoba mi się kuchnia Oli U., głównie za zgranie wszystkiego ze sobą, pięknie się prezentuje z każdej strony, nie jest "przeładowana" dodatkami, natomiast te, których użyła (np. wyciskarka do owoców) są wybrane idealnie.

Czy ja mogę poprosić o dołączenie do listy najpiękniejszych kuchni, kuchnię Barbary74?

Zdjęcia są np. tu http://forum.muratordom.pl/showthread.php?176270-komentarze-Guthouse/page268 w poście 5358.

To jest kuchnia, która wg mnie może konkurować z kuchnią Gumisiowej, chociaż obie są bardzo różne.

Obie mają styl, zero sztampy i powtarzalności w wyglądzie, niestety królującej na forum. Są dobrze przemyślane i starannie wykonane ze świetnych materiałów, a jednocześnie bez rozrzutności jeśli chodzi o wydane pieniądze. Obie kuchnie są bardzo starannie przemyślane, dostosowane do wnętrza i potrzeb domowników. Obie mają tyle cech indywidualnych, że się je zapamiętuje. Obie są ciepłe i zapraszają do wnętrza.

Edytuję: nie doczytałam o możliwości oddania głosu na kilka kuchni :)

Głosowałam na kuchnię Gumisiowej z powodów już wymienionych.

Teraz dodałabym kuchnię Zosik, za odwagę w zastosowaniu koloru i bardzo dobre i ciekawe wykorzystanie miejsca pod skosem dachowym.

Kuchnie OliU i Agi75 pominęłam przekonana, że muszę wybrać jedną. Moja ocena jest taka sama jak Julianny, więc nie rozpisuję się.

Podoba mi się również kuchnia Kozy79 bo jest odważnie nowoczesna i ciekawie zaprojektowana.

Niestety nie mogę uzupełnić głosowania :( , ale może ktoś przeczyta moją ocenę, przychyli się do niej i zagłosuje na te właśnie kuchnie :yes:

Edytowane przez pestka56
dopowiedzenie

O tak - ze wszech miar popieram prośbę Pestki. Kuchnia Barbary74 to przykład ciepłej, przemyślanej i dobrze rozplanowanej kuchni, a przy tym po prostu pięknej i nietuzinkowej :).

Jeśli takie poszerzenie listy kuchni jest możliwe, to mnie zachwyciła szczególnie kuchnia Agatyh, która była pokazywana TUTAJ. Podoba mi się jej lekkość, kolorystyka, spójność i "przyjazność", którą bardziej czuję niż opisać potrafię :).

Prezentowane kuchnie są bardzo różne, co mnie ogromnie cieszy, podobnie jak fakt, że można oddać głosy na kilka kuchni :yes: Z przyjemnością zatem oddałam głos na kuchnię Gumisiowej, Oli.U, Skorlaje i Agi75 - bo są bezdyskusyjnie piękne.

Dodaję też głosy na kuchnie Kamilci, Marcelego_szpaka, bo bije z nich ciepło, jasność i czuć w nich zapach ciasta :D.

pestka56 i julianna16

Nie sądzicie ,ze takie prośby o dodanie czyjejś kuchni są bez sensu ???

Bo np.jesli redakcja spelni Wasze postulaty ,to zjawią się następne osoby ,z prośbą o dodanie kolejnych kuchni ;)bo każdemu podoba się coś innego.

Moim zdaniem redakcja już zadecydowała i albo to akceptujemy i głosujemy ,albo nie ,do glosowania nikt nas nie zmusza ;)

To tyle w temacie ,pozdrawiam

Witam serdecznie.

ja równiez podpisuje sie pod prosbą Pesteczki. Kuchnia Barbary74 jest ciepła, klimatyczna, orginalna i naprawde przemyslana jesli chodzi o wyglad i fukcjonalnośc. Własnie dlatego powinna znajsc sie na liscie, bo szczególnie wyroznia sie posrod innych czesto podobnych do siebie.

Gość GOSC12_3

Rzeczywiście kuchnia Barbary74 jest piękna i nie wiem dlaczego nie znalazła się na liście.

Ja zagłosowałam na kuchnię Zuzzy, dlatego że jako jedna z niewielu nie ruszyła za modą i nie zrobiła kuchni z połyskiem. Poza tym jest bardzo funkcjonalna i przemyślana co do każdego szczegółu.

Edytowane przez GOSC12_3
Podoba mi sie kuchnia OLaU, to coś co mnie zachwyciło to na pewno elegancja a zarazem "wywazenie', niczego nie ma za duzo jak i za mało. Ogólnie mam słabosc do kuchni czarno białych no i ta dopasowana podłoga-kolorystycznie super:rolleyes:

Dziękujemy za zgłoszenia nowych kuchni. Określmy takie warunki zabawy:

- W czwartek, 4 lipca dodamy wszystkie zgłoszone kuchnie, modele 2013 w miejsce kuchni, które zdobyły przez tydzień najmniej głosów.

- Można zgłaszać kuchnie, które zostały pokazane na forum w tym roku.

Zapraszamy do głosowania.

Ja także bym chciala poddać głosiki ( czyli więcej niż 1) kuchnia OLIU jest ponadczasowa, nowoczesna , elegancka , wyważona

Także kuchnia barbaty74 jest piękna. Inny styl,dla mnie eklektyzmi i nowocześnośc. byłam świadkiem jej tworzenia ( na fm) i uważam ,że jest przemyslana, nieszablonowa i piękna. A jaki boski blat:)

Chyba nie powinnam tutaj na ten temat pisać,ale odkryłam wczoraj Wasze wpisy i jest mi STRASZNIE MIŁO!!!

Miło, że moja kuchnia Wam się podoba.

A wiecie jak mój mąż był dumny po tych Waszych ciepłych słowach,jeszcze jeden wpis i pękłby z dumy.Pan Portfel pękłby szkoda,że nie z przepełnienia portfela tylko z dumy:bash:

Strasznie to miłe dziewczyny,łza mi się w oku zakręciła, iż moja kuchnia nie podlega głosowaniu a głosujecie na nią:hug:

Kuchnia jest zasługą wielu dziewczyn na tym forum,więc to kuchnia nie Barbary74 a forumowiczek:lol2:

Edytowane przez Barbara74