Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kuchnie pokazane na forum w pierwszej połowie 2013 r.

Redakcja

Najpiękniejszy detal, element kuchni decyduje o tym, że wybieram:  

486 użytkowników zagłosowało

1. 1. Najpiękniejszy detal, element kuchni decyduje o tym, że wybieram:

• Kuchnia forumowicza: źródlana
      4
    • Kuchnia forumowicza: nina6
      6
    • Kuchnia forumowicza: nielot2
      6
    • Kuchnia forumowicza: MyszaAJ
      3
    • Kuchnia forumowicza: mrówka75
      7
    • Kuchnia forumowicza: lea**
      20
    • Kuchnia forumowicza: mirkapki
      8
    • Kuchnia forumowicza: Michumm
      1
    • Kuchnia forumowicza: MartynaP...
      5
    • Kuchnia forumowicza: margaret2011
      0
    • Kuchnia forumowicza: Ola.U
      93
    • Kuchnia forumowicza: radam5
      0
    • Kuchnia forumowicza: Zuzza
      17
    • Kuchnia forumowicza: zosik
      9
    • Kuchnia forumowicza: wrzosennik
      3
    • Kuchnia forumowicza: wojtekgood
      0
    • Kuchnia forumowicza: -ula-
      2
    • Kuchnia forumowicza: Turlututu
      9
    • Kuchnia forumowicza: skorlaje
      31
    • Kuchnia forumowicza: sheenaz
      13
    • Kuchnia forumowicza: shanta
      2
    • Kuchnia forumowicza: Marceli_szpak
      30
    • Kuchnia forumowicza: maly06
      3
    • Kuchnia forumowicza: lucka6
      6
    • Kuchnia forumowicza: emi601
      4
    • Kuchnia forumowicza: elizakop
      1
    • Kuchnia forumowicza: dusiaka
      11
    • Kuchnia forumowicza: cronosik
      1
    • Kuchnia forumowicza: Barbara74
      20
    • Kuchnia forumowicza: anjap
      1
    • Kuchnia forumowicza: aniula_bl
      0
    • Kuchnia forumowicza: Agi75
      16
    • Kuchnia forumowicza: agatkaaax
      1
    • Kuchnia forumowicza: gajzo
      1
    • Kuchnia forumowicza: Gryfpc
      0
    • Kuchnia forumowicza: lena88
      1
    • Kuchnia forumowicza: koza79
      23
    • Kuchnia forumowicza: Kamilcia
      25
    • Kuchnia forumowicza: Kamila_len
      1
    • Kuchnia forumowicza: kaluzaw
      17
    • Kuchnia forumowicza: iwona_d_66
      3
    • Kuchnia forumowicza:hosekk
      3
    • Kuchnia forumowicza: hajmal
      4
    • Kuchnia forumowicza: GUMISIOWA
      58
    • Kuchnia forumowicza: Basia_KRK
      17

Recommended Posts

• Odpowiedzi 96
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Mnie się podoba w kolorach i uchwyty do otwierania szafek czyli kuchnia wojtekgood, do tego też w kolorach podoba mi się kuchnia nielot2 oraz kolor i ten piekny lacobel MartynaP. No i coś w głosowaniu mi nie wyszło, bo głos na Wojtka nie zapisał się. :( Edytowane przez dana0606

Mnie się podoba w kolorach i uchwyty do otwierania szafek czyli kuchnia wojtekgood, do tego też w kolorach podoba mi się kuchnia nielot2 oraz kolor i ten piekny lacobel MartynaP. No i coś w głosowaniu mi nie wyszło, bo głos na Wojtka nie zapisał się. :(

Doliczymy takie głosy - w tym wypadku na wojtekgood. Zapraszamy do głosowania

mój głos dostają lea i Barbara. może to kwestia zdjęcia ale w kuchni lea rzuca mi sie w oczy ten piękny czarny blat i kran dokładnie taki, jaki mi się podoba. jak w dobrym programie o gotowaniu - a jak dobry program to i dobre jedzonko :) jest piękna, prosta i nowoczesna.

U Barbary zwraca moją uwagę kompozycja światła i cegieł - dają wspaniały efekt. Kuchnia jest ciepła, przyjemna. Bardzo mi się podoba - jest prześliczna.

Chyba nie powinnam tutaj na ten temat pisać,ale odkryłam wczoraj Wasze wpisy i jest mi STRASZNIE MIŁO!!!

Miło, że moja kuchnia Wam się podoba.

A wiecie jak mój mąż był dumny po tych Waszych ciepłych słowach,jeszcze jeden wpis i pękłby z dumy.Pan Portfel pękłby szkoda,że nie z przepełnienia portfela tylko z dumy:bash:

Pozdrowienia @Barbara74. No to jeszcze jeden wpis dla męża ;)

moje głosy oddane na kuchnie Kamilci i Gumisiowej, chociaż zupełnie rożne od siebie, chociaż zupełnie inny budżet ;) , chociaż zupełnie inny styl , to obie porażają mnie po prostu pięknem, i tyle! nie umiem tego nazwać, bo się nie znam na "designie" ale harmonia, umiar, dobór kolorów, cieszą moje oko i duszę oraz sprawiają że pobudza mi się układ limbiczny :D Jest u was dziewczyny po prostu przeładnie!

bardzo dziekuję za miłe słowa :) tym bardziej, że "stanęłam" obok kuchni gumisiowej, gdzie widac róznicę mocno :)

W ogóle dziękuję wszystkim, którzy oddali głos na mój fragmencik kuchni !!! Do tego nie skończonej ;) Ja sie niezmiennie w niej dobrze czuję i to dla mnie najwazniejsze, ale zawsze cieszy, ze komuś jeszcze "wpadła w oko" :)

Oddaję głos na kuchnię Kamilci za przepiękny dobór pasteli i ponadczasową bazę. Za ciepło, które z niej bije i aż zaprasza żeby wejść do środka.

Dla Skorlaje głos za genialny balans pomiędzy minimalizmem, a przykuwającymi wzrok dodatkami. No i lampy, które są tu absolutnym strzałem w dziesiątkę.

Dla Emi601 głos za moją ukochaną cegłę oraz czarno-białe kafle na podłodze. Poszczególne elementy tworzą tu klimatyczną całość.

Dla Mrówki75 za kolorystyczną konsekwencję i niewymuszoną elegancję.

Dla Oli U. za ponadczasowy wybór czerni i bieli.

I dla Barbary74 za cegłę, akcenty retro i świetnie rozplanowaną przestrzeń.

Ponieważ glosowałam na samym początku a widzę, że pojawiły się nowe propozycje :) chciałam oddać jeszcze swój głosik na kuchnię lea**

Wszystkie kuchnie są piękne, jedyne w swoim rodzaju :) A te, na które zagłosowałam są najbliższe mojemu sercu. Takie jak lubię i w każdej z nich chętnie bym coś upichciła........ chociaż nie gotuję ;)

WYNIKI GŁOSOWANIA

Drodzy Forumowicze, wybraliście najpiękniejsze kuchnie. Podajemy wynik głosowania po podliczeniu głosów także z postów:

1. Ola.U

2 GUMISIOWA

3. skorlaje

4. Marceli_szpak

5. Kamilcia

6. koza79

7. lea**; Barbara 74

8. Zuzza Basia_KRK

9. Agi75; kaluzaw

10. sheenaz

Gratulujemy właścicielom pięknych kuchni. Prosimy o adres jako prywatna wiadomość do Redakcja. Mamy dla Was nagrody.

Wszystkich, którzy uzasadnili swój głos w sondzie, także prosimy o adres - coś Wam wyślemy.

Dziękujemy, gratulujemy i zapraszamy do głosowania na...najpiękniejszą łazienkę [TUTAJ].

GRATULACJE dla ZWYCIĘZCÓW :D

Droga Redakcjo, Tobie też należą się podziękowania i gratulacje za piękny konkurs, który umożliwił przegląd wspaniałych i do tego zrealizowanych pomysłów na kuchnie :yes: Kolej na łazienki ?

Serdecznie dziękuje WSZYSTKIM którzy głosowali na naszą kuchnie!!!!!Wszystkim tym ,którzy oficjalnie skierowali do nas ciepłe słowo i tym którzy zagłosowali na nas z ukrycia.

Tym bardziej ,że nie mamy teraz galerii i nie można sobie zobaczyć jak ta nasza kuchnia wygląda:)

Jest nam niesamowicie miło ,ze ta nasza kuchnia podoba się komuś jeszcze-nie tylko nam!!!

Gratuluje wszystkim właścicielom pięknych kuchni;)

JESZCZE RAZ BARDZO DZIĘKUJEMY!!!!

Edytowane przez GUMISIOWA

Baaaardzo dziękujemy Wszystkim głosującym na nasza kuchnie :):):).To świetne uczucie ,wiedzieć ze nie tylko dla nas,jest ona Najpiekniejsza :):):).

Ja nigdy nie ukrywalam i ukrywać nie mam zamiaru,ze uwielbiam swoją kuchnie :yes:,m.in. za funkcjonalność ,za łatwość utrzymania jej w czystości i za to ,ze za każdym razem ,kiedy do niej wchodzę,mam uśmiech na twarzy-a chyba o to w tym wszystkim chodzi :)

Jeszcze raz dzięki :):),pozdrawiamy :bye::bye: