Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kuchnie pokazane na forum w pierwszej połowie 2013 r.

Redakcja

Najpiękniejszy detal, element kuchni decyduje o tym, że wybieram:  

486 użytkowników zagłosowało

1. 1. Najpiękniejszy detal, element kuchni decyduje o tym, że wybieram:

• Kuchnia forumowicza: źródlana
      4
    • Kuchnia forumowicza: nina6
      6
    • Kuchnia forumowicza: nielot2
      6
    • Kuchnia forumowicza: MyszaAJ
      3
    • Kuchnia forumowicza: mrówka75
      7
    • Kuchnia forumowicza: lea**
      20
    • Kuchnia forumowicza: mirkapki
      8
    • Kuchnia forumowicza: Michumm
      1
    • Kuchnia forumowicza: MartynaP...
      5
    • Kuchnia forumowicza: margaret2011
      0
    • Kuchnia forumowicza: Ola.U
      93
    • Kuchnia forumowicza: radam5
      0
    • Kuchnia forumowicza: Zuzza
      17
    • Kuchnia forumowicza: zosik
      9
    • Kuchnia forumowicza: wrzosennik
      3
    • Kuchnia forumowicza: wojtekgood
      0
    • Kuchnia forumowicza: -ula-
      2
    • Kuchnia forumowicza: Turlututu
      9
    • Kuchnia forumowicza: skorlaje
      31
    • Kuchnia forumowicza: sheenaz
      13
    • Kuchnia forumowicza: shanta
      2
    • Kuchnia forumowicza: Marceli_szpak
      30
    • Kuchnia forumowicza: maly06
      3
    • Kuchnia forumowicza: lucka6
      6
    • Kuchnia forumowicza: emi601
      4
    • Kuchnia forumowicza: elizakop
      1
    • Kuchnia forumowicza: dusiaka
      11
    • Kuchnia forumowicza: cronosik
      1
    • Kuchnia forumowicza: Barbara74
      20
    • Kuchnia forumowicza: anjap
      1
    • Kuchnia forumowicza: aniula_bl
      0
    • Kuchnia forumowicza: Agi75
      16
    • Kuchnia forumowicza: agatkaaax
      1
    • Kuchnia forumowicza: gajzo
      1
    • Kuchnia forumowicza: Gryfpc
      0
    • Kuchnia forumowicza: lena88
      1
    • Kuchnia forumowicza: koza79
      23
    • Kuchnia forumowicza: Kamilcia
      25
    • Kuchnia forumowicza: Kamila_len
      1
    • Kuchnia forumowicza: kaluzaw
      17
    • Kuchnia forumowicza: iwona_d_66
      3
    • Kuchnia forumowicza:hosekk
      3
    • Kuchnia forumowicza: hajmal
      4
    • Kuchnia forumowicza: GUMISIOWA
      58
    • Kuchnia forumowicza: Basia_KRK
      17

Recommended Posts

• Odpowiedzi 96
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

ja oddaję głos na :

kaluzaw - za jakość materiałów, za dopracowanie w każdym calu,

Agi 75 - za nowoczesność przełamaną ciepłym drewnem na ścianach zamiast tradycyjnego zimnego gresu czy lacobelu, za pomysłowość umieszczenia kuchenki, czego na tym zdjęciu nie widać niestety :(

Głosuję za dodaniem do listy kuchni Basia_KRK - piękna kuchnia z najpiękniejszym blatem!

Oli.U - coś w niej jest (może to wasz PR wpłynął na mnie) bezpiecznie dobrane kolory ale powinno być przesłane większe spektrum za dużo nie widać - kuchnia bez stołu to nie kuchnia (oczywiście nie znaczy to że go nie ma..)

Kamilcia - spodobałaby się mojej żonie, w drewnie, dużo światła nic tylko piec ciastka!

kaluzaw - za polot i nowoczesność.

GUMISIOWA - minimalizm, funkcjonalizm i ta wyspa zachwyca.

i?

Mi szczerze nie podoba się koncepcja kuchni i salonu "razem" nie mówię o aneksie stricte... bliskość blatu kuchennego z kanapą przeraża :eek:

nicol21 na pierwszeje stronie Redakcja wkleila link do " podgladania kuchni " .... prosze bardzo oto on http://muratordom.pl/kuchnia/pomysly-na-wykonczenie/najpiekniejsze-kuchnie-zobacz-kuchnie-na-forum-muratora-kuchnie-model-2013,58_10974.html

:bye:

Ja tak skromnie zgłaszam swoją kuchnie skoro nikt z forumowiczów nie dodał ją do listy.Jest w tym wątku http://forum.muratordom.pl/showthread.php?56188-Pochwalcie-si%C4%99-swoimi-kuchniami/page974. Strasznie ją kocham za funkcjonalność,praktyczność i nowoczesność:) Edytowane przez lea**

Ja tak skromnie zgłaszam swoją kuchnie skoro nikt z forumowiczów nie dodał ją do listy.Jest w tym wątku http://forum.muratordom.pl/showthread.php?56188-Pochwalcie-si%C4%99-swoimi-kuchniami/page974. Strasznie ją kocham za funkcjonalność,praktyczność i nowoczesność:)

Lea twoja kuchnia jest piękna :)

Dostałam kilka dni temu cynk;) od forumowej koleżanki ze szanowna redakcja;) ogłosiła konkurs na najładniejszą kuchnie i że moja również bierze udział w tym konkursie.

Miałam nie zagladac...JEDNAK ZAGLADNĘŁAM:rolleyes:

Po pierwsze-DZIEKUEJ WSZYSTKIM KTORZY MAJĄ SKRZYWIONY GUST I NA MNIE GLOSUJA:rolleyes:;)

Piszę tutaj ,ponieważ nie posiadam swojej galerii wiec nie mam gdzie tego napisac;)

Zawsze boje się takich konkursów bo myśle ze gdybym wylądowała gdzieś całkiem z tyłu byłoby mi po ludzku przykro:rolleyes:

MYŚLE KOBIETY, ŻE MY WSZYSTKIE MAMY TE SWOJE KUCHNIE TAK CAŁKIEM PO SWOJEMU WYMARZONE I NA ILE MOGŁYSMY ZREALIZOWANE-WIEC JEŚLI JUŻ JE MAMY TO JESTEŚMY ZWYCIĘZCAMI;)

Ja osobiście chce pogratulować właśnie tutaj kilku kobietom które na mój czasem skrzywiony gust;)całkowicie zawładnęły moimi emocjami w sposób calkiem pozytywny:D-sa to wnętrza w których nic bym nie zmieniła i czułabym się absolutnie fantastycznie.

W kategorii kuchni nowoczesnych

skorlaje-za piękno wkomponowania w przestrzeń mieszkalną i pełen minimalizm oraz absolutna oszczeność w materiałach z jakich jest wykonanana:)

Turlututu-za nowoczesność i ocieplenie pięknym drewnem lakierowanym:)

Remika-bardzo rzadko się zdaża ze podobają mi się nowoczesne kuchnie z lodówką niezabudowaną;)-w tym przypadku strzał w 10!!!Cała reszta jakże schludna i wyważona:)

Lucka 6 -dawno niewidziana kuchnia nowoczesna ale ciepła "drewniana" i ta cegla i ta wyspa:)

Malkul-nie wiem dlaczego nikt jej nie zauważył!!!!PIEKNO I PROSTOTA I POŁACZENIE KUCHNI I JADALNI:)

Agi 75-najlepszy przykład tego ze nie potrzeba mega wielkiej przestrzeni aby stworzyć cos pieknego:):)

Basia KRKabsolutna perełka wśród kuchni nowoczesnych-po prostu przepiekna!!!! Jakze cudownie UDOMOWIONA!!!!:)

Dla mnie najpiękniejszą i całkowicie niedoścignioną jest kuchnia Barbary 74!!!!!!CÓŻ ZA STYL,KLASA, ELEGANCJA A ZARAZEM PRAKTYCZNIŚĆ I UDOMOWIENIE:)BEZ PRZESADY,BEZ PRZEPYCHU,WYWAZONA ,PRZEMYŚLANA:)PEREŁKA WŚRÓD PEREŁEK:)

POZDRAWIAM WSZYSTKIE GOSPODYNIE;)

emi601 za retro kolorystykę i retro stolik

Kamilcia za pastelowo-cukierkowe kolory miseczek i innych dodatków

dusiaka za mocny i radosny akcent z trawką

Kuchnia u mrówka75 wygląda jak klejnocik: mozaika, cudny zegar i błyszcząca "lamówka" okapu.

A teraz dwie moje NAJ..., NAJ..., NAJ... :)

Marceli_szpak, och! chyba za całokształt kuchni - wszystko do siebie pasuje: meble, osłonka doniczki na parapecie, lampa sufitowa, płytki, kolor farby, szprosy w oknie... Nawet widok za oknem współgra z kolorystyką tego wnętrza ;)

Wiele, wiele lat temu, w pewnej książce o wnętrzach zobaczyłam kuchnię z "jamnikowatym" oknem nad którym były długie półeczki z naczyniami. Od tamtego czasu zawsze marzyła mi się taka kuchnia, a kuchnia Agi75, to ta moja niegdyś wymarzona tyle że w nowoczesnym wydaniu :)

Edytowane przez moniss