cezjusz 28.06.2013 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 Witam tak jak w temacie. W zimie zasadniczo nie było problemu poza drobnymi pooddymianiami związanymi z niewiedza w paleniu. A w lecie w szczególności w pogode deszczową śmierdzi wędzarnią ( spaliłem w zimie niewiele około 3 mp buka sezonowanego 2 lata). Czytałem o wstecznym ciągu ale okna wyrozszczelniane wentylacje wyodtykane a np dziś rano ciężkobyło wejść do salonu. Co może być przyczyną - a raczej jak zrobić by nie śmierdziało. Komin z cegły pełnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 29.06.2013 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 Jaki to kominek? Otwarty, czy z wkładem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.