zoskasamoska 29.06.2013 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 Witam serdecznie Forumowiczów, przeprowadziłam się do mieszkania, w którym są panele na podłodze, wnęki na szafy wnękowe/garderoby. Chcę te wnęki zagospodarować=zrobić w nich garderoby na wymiar bo nie mam gdzie trzymać ubrań i jest to priorytet. Bardzo bym też chciała wymienić podłogę na deski drewniane, ale dopiero za jakiś czas (rok, dwa). No więc jeśli teraz te wnęki zostaną zabudowane na tych panelach a powiedzmy za dwa lata będę chciała zmienić podłogę to co wtedy z tymi szafami??? Demontaż i z powrotem montaż? Czy tak się już nie da? Czekam na rady:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
k.szpenio 29.06.2013 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 Jeśli chcesz zrobić teraz szafy to niestety ale pozniej w czasie wymiany podłogi będziesz musiała rozmontowac szafy. Nie unikniesz tego ponieważ nie da się tak przyciąć paneli żeby pozniej wyglądało i było to "porządnie zrobione". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zoskasamoska 29.06.2013 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 k.szpenio, dziękuję za odpowiedź. Chce żeby to było zrobione porządnie. Jeśli da sie tak skonstruowac szafy żeby można je było zdemontować i z powrotem zamontowac i żeby to nie umniejszalo ich walorów funkcjonalnych i estetycznych to kamień z serca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts