Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

http://www.archipisniak.neostrada.pl/images1/projekty_07.gif

Jak dla mnie, to za dużo tych dachów. Wnętrze w miarę sensowne, oprócz kuchni. Nie podoba mi sie, że jest troje drzwi . Pod każdą ścianą kawałek blatu. Zachowanie jakiegoś sensownego ciągu szafek będzie zupełnie niemożliwe, chyba żeby wszystko pozmieniać. A to czarne, to komin? Ktoś go wymyślił w wyjątkowo nieszczęśliwym miejscu. No i raczej ciemna będzie ta kuchnia. Okno tylko w wykuszu, więc przy blatach roboczych tylko lampeczki załatwią doświetlenie.

W salonie nie postawiłabym kanapy w sugerowanym miejscu, bo pożar murowany. Łazienka między pokojami 4 i 6 nie jest dobrym pomysłem. Chyba, że nie będą to sypialnie, albo nie będą przychodzić goście. Drzwi w pokojach 4 i 6 przy samej ścianie zabierają miejsce, szczególnie w 6, który i tak jest malutki.

Widok z okiem na piętrze tylko na dachy. Wszędzie dachy. Chciaż pomysł z pralnią i garderobą jest na plus. No i brak skosów, które ostatnio przestałam lubić. Ale te dachy :-?

Okno od wejsciaw kuchni jest w podcieniu wiec swiatla toche mniej niz normalnie. Na tych rysunkach ten komin kuchenny jakos dziwnie na pietrze sie znienia ksztaletm i lokalizacja cos tam chyba nie gra. Ogolnie dom wydaje mi sie na dosc drogi w budowie ze wzgledu na swoja rozbudowana bryłe, ogromna powierzchnia dachow, sporo tez bedzie fundamnetow i sian zewnetrznych.

jeszcze jedno okno od strony wejściowej do domu, więc chyba nie będzie tam tak ciemno

Jest ono beznadziejnie wepchnięte w kąt i utrudni zagospodarowanie okolic kuchenki i zlewu. W tej ciasnocie, to przy zmywaniu w zlewie można sobie łokcie poobdzierać o ścianę komina.A gdzie ty tam masz zamiar zmieścić np suszarkę do naczyń?