D i T 30.04.2004 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2004 Witam, Czy ktoś z Was buduje, budował lub wie cokolwiek na temat projektu MARTYNA Z pracowni Piśniak & Piśniak z Podkowy Leśnej.Z góry dziękuję za wszelkie informacje. Dorota.[email protected] http://www.archipisniak.neostrada.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 30.04.2004 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2004 Di T dajcie namiary na stronkę, bo nikt Wam nie odpowie Chociaż obrazeczek. sama jestem ciekawa, jak wygląda bo na tą pracownię nie trafiłam w internecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 01.05.2004 00:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2004 http://www.archipisniak.neostrada.pl/images1/projekty_07.gif Jak dla mnie, to za dużo tych dachów. Wnętrze w miarę sensowne, oprócz kuchni. Nie podoba mi sie, że jest troje drzwi . Pod każdą ścianą kawałek blatu. Zachowanie jakiegoś sensownego ciągu szafek będzie zupełnie niemożliwe, chyba żeby wszystko pozmieniać. A to czarne, to komin? Ktoś go wymyślił w wyjątkowo nieszczęśliwym miejscu. No i raczej ciemna będzie ta kuchnia. Okno tylko w wykuszu, więc przy blatach roboczych tylko lampeczki załatwią doświetlenie. W salonie nie postawiłabym kanapy w sugerowanym miejscu, bo pożar murowany. Łazienka między pokojami 4 i 6 nie jest dobrym pomysłem. Chyba, że nie będą to sypialnie, albo nie będą przychodzić goście. Drzwi w pokojach 4 i 6 przy samej ścianie zabierają miejsce, szczególnie w 6, który i tak jest malutki. Widok z okiem na piętrze tylko na dachy. Wszędzie dachy. Chciaż pomysł z pralnią i garderobą jest na plus. No i brak skosów, które ostatnio przestałam lubić. Ale te dachy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
D i T 01.05.2004 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2004 Dziękuję za sugestie, na pewno wezmę je pod uwagę, a propo kuchni to ma jeszcze jedno okno od strony wejściowej do domu, więc chyba nie będzie tam tak ciemno. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 01.05.2004 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2004 Okno od wejsciaw kuchni jest w podcieniu wiec swiatla toche mniej niz normalnie. Na tych rysunkach ten komin kuchenny jakos dziwnie na pietrze sie znienia ksztaletm i lokalizacja cos tam chyba nie gra. Ogolnie dom wydaje mi sie na dosc drogi w budowie ze wzgledu na swoja rozbudowana bryłe, ogromna powierzchnia dachow, sporo tez bedzie fundamnetow i sian zewnetrznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 01.05.2004 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2004 jeszcze jedno okno od strony wejściowej do domu, więc chyba nie będzie tam tak ciemno Jest ono beznadziejnie wepchnięte w kąt i utrudni zagospodarowanie okolic kuchenki i zlewu. W tej ciasnocie, to przy zmywaniu w zlewie można sobie łokcie poobdzierać o ścianę komina.A gdzie ty tam masz zamiar zmieścić np suszarkę do naczyń? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basset 02.05.2004 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2004 Jak sie link otworzyl to sie przerazilem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts