evol1 29.06.2013 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 Witam Mam do was pytanie bo jestem na etapie wykończeniówki i moja ekipa od tynków jak tynkowała to zostawiła otwory pod drzwi nieotynkowane (dojechali tynkiem do końca ściany a częsci wewnętrznej juz nie otynkowali. Teraz mam wstawione drzwi i zastanawiam się jak to otynkować. Na razie mam jeden pomysł ale wydaje mi się trochę karkołomny - otóż chciałbym skuć z 5cm tynku na ścianie zamocować kontownik i dotynkowac? Co myślicie o takim rozwiązaniu, pytam bo może jest jakieś inne duzo prostsze?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pieknyromek 29.06.2013 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 A jakie masz ościeżnice? Rozumiem że nie takie szerokie-regulowane tylko takie mniej więcej 8-9cm szerokości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sokratis 04.07.2013 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 Sposób jaki opisałeś jest chyba najprostszy. Oczywiście trzeba to robić ostrożnie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts