kuba098 30.06.2013 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 (edytowane) Cześć, Trochę poczytałem ostatnio o tym sprzęcie, bo zauważyłem że staje się coraz bardziej popularny. Niedługo czeka mnie remont domu i kupa ścian w środku do malowania, więc przydałoby się jakoś moją pracę usprawnić Nie mam dużych funduszy bo ok 200-300 zł, ale jeśli usłyszę, że warto w taki sprzęt zainwestować bo jest na lata, jak się ma ogródek i musi odświeżać meble ogrodowe to sprzęt będzie w sam raz. Do ścian też się świetnie nadaje. Jeśli usłyszę takie słowa to te 500 zł nawet mogę dać. Opłaca się kupić taki sprzęt, jakiś możecie polecić ? Pierwsze co rzuca się w oczy to Bosch PFS 55, a następnie nieco trochę droższy Bosch PFS 65. Ewentualnie może bardziej się opłaca tradycyjnie - wałkiem ?? Tylko akurat z wałkami mam złe doświadczenia... Zawsze trafiały mi się wałki, które spadały z prowadnicy itp a rolka nasączona farbą turlała mi się po podłodzę... Możecie polecić jakieś dobre wałki ?? Jakiś jeden do ścian gładkich i jeden do chropowatych. Edytowane 30 Czerwca 2013 przez kuba098 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pieknyromek 30.06.2013 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Ja nie polecam a po więcej głosów zajrzyj tutaj:http://forum.muratordom.pl/showthread.php?134213-Pistolet-natryskowy-do-farb-czy-kto%C5%9B-u%C5%BCywa%C5%82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts