adkwapniewski 30.06.2013 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Mam mały problem ... zmieniła się koncepcja oświetlenia w domu i potrzebuję zastosować Bis402 x2 z włącznikiem "dzwonkowym" podwójnym. Jest jakiś sprawdzony sposób na montaż przy włączniku z możliwością dostania się do przekaźnika i żeby to jeszcze jakoś wyglądało ? Myślałem o puszcze podtynkowej potrójnej i zaślepce tylko nie wiem czy się dwa Bis`y zmieszczą w jednej puszce (nie znalazłem wymiarów) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elpapiotr 30.06.2013 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Kolego, są specjalne puszki p/t fi 60 z możliwością schowania osprzetu w bocznej przestrzeni puszki.Coś takiego : http://albaelektro.eu/pl/p/Puszka-podtynkowa-laczona%2C-do-osadzania-elementow-elektronicznych-SE2x60/2488 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adkwapniewski 30.06.2013 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Dzięki To jest to czego potrzebuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts