andrzej1984 30.06.2013 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Witam Mam zamiar ocieplić poddasze i chciałbym zasięgnąć porady co i jak się robi po kolej Dach blacha pełne deskowanie i czy między dachem a ścianą mam to uszczelnić czy ma tak zostać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek W 16.07.2013 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 W przypadku izolowania dachu należy pamiętać o zachowaniu ciągłości pomiędzy izolacją dachu a izolacją ściany zewnętrznej. Poniżej przesyłam adres do detalu pokazującego konkretne rozwiązanie.http://pobierz.rockwool.pl/media/128223/12.2.7.1.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek_czeczot 17.07.2013 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 A czym masz pokryty dach? Czy to ma być poddasze użytkowe czy tylko adaptujesz w celu zrobienia tam strychu? Bez takich informacji ciężko niestety cokolwiek poradzić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzej1984 17.07.2013 11:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 Dach pokryty blacha papa i deskowanie mały stryszek ma być ale poddasze bardziej użytkowe to znaczy stryszek tylko pod jedna czwarta będzie mam nadzieje że teraz pomożecie mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts