marcjano 01.07.2013 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Witam wszystkich, jestem tu nowicjuszem i szukam porady. Otóż chcę wybudować na działce budynek gospodarczy, na dole byłby garaż na samochód, a na górze pomieszczenia gospodarcze. Chcę zrobić schody na zewnątrz budynku, najlepiej blaszane i tu prośba do Was: skąd zamówić takie metalowe stopnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawellod 02.07.2013 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 słyszałem o firmie produkującej takie stropie, reklamował ją Bałaziński bodajże, ten od kulturystyki chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
choina 03.07.2013 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Sakostal reklamowany jest przez Mariusza Bałazińskiego wice mistrza świata. Tak się składa, że sam robiłem schody korzystając z ich stopni. Stopnie są wytrzymałe na ekstremalną pogodę bo są zabezpieczone metodą cynkowania, nic się z nimi nie dzieje, dodatkowo mają listwę antypoślizgową. Same plusy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcjano 04.07.2013 06:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 Dzięki za pomoc, znalazłem ich stronę, siedzibę mają w Łodzi, a ja mieszkam pod Wrocławiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
choina 08.07.2013 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 Realizują zamówienia na terenie całej Polski, więc nie powinno być problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts