Yorey 01.07.2013 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Co polecacie? I czy robić dla niego jakieś zadaszenie, czy e tam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tony01 05.07.2013 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Witam. Osobiście używam zestawu Comelit Planux 8495W. Zestaw ten można dodatkowo wyposażyć w specjalną osłonę (z daszkiem) panelu kamery, która zabezpiecza przed deszczem itp. Oczywiście można wykombinować coś samemu, ale fabryczna jest b.ładna (ze smakiem) wie nie trzeba psuć. Kupiłem to w firmie alarmnet. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yorey 05.07.2013 13:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 wyrwał mnie z butów ceną..... Dodam, że okablowanie mam, potrzebuję tylko ten moduł w płocie i ten drugi w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek_czeczot 17.07.2013 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 Takie rozwiązania widziałem bodaj w Leroy Merlin za połowę ceny tego zestawu. No tylko że nie ma oczywiście gwarancji co do jakości - jak to w sieciówkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts