Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam jestem w trakcie budowy domu i chciałam się zapytać o kontaky i włączniki firmy TEM.

Widziałam to u koleżanki i bardzo mi się podoba, najbardziej chyba te "duże" ramki gdzie było 7 pstryczków (oczywiśćie są i mniejsze 1,2 3 i chyba 5). Fajnie wyglądało bo to tylko 1 ramka a tyle przycisków (zrobiłam zdjęcie telefonem będzie poniżej) a w salonie ma takie same ramki skofigurowane z gniazdkami elektrycznymi i linia telefoniczna. Ona jest z tego zadowolona a mi się podoba. Czy ktoś mi może powiedzieć coś więcej o tym TEMie? Przeglądałam paru producentow i raczej wybiorę TEMa chciałam się tylko dowiedzieć czegoś więcej.

photo.jpg

pozdrawiam

Agnieszka

Oczywiśćie kwestia gustu. Dla mnie design jest prosty i ładny. Najbardziej podoba mi się tzw. czwórka gdzie mogę mieć 2 gniazdka razem albo gniazdko i 2 łączniki i taką zainstaluje sobie koło szafeczki nocnej :))

A co do siódemki której zdjęcie zamieściłam to jeżeli dodasz tak jak moja znajoma ma w kuchni 2 gniazdka które zajmą miejsce 4 przycisków to pozostaja ci 3 włączniki i to też fajnie wyglada i funkcjonalne jest ;)

Firma chyba niedawno na polskim rynku.Design bardzo ciekawy, można dostosowac do praktycznie wszelkich kolorów itp.Niestety sięc dystrybucji jakoś kiepsko wygląda w kilku hurtowniach gdzie zaglądam nie słyszeli.Mają sklep i wsparcie techniczne i to chyba jedyna forma zkupu przynajmniej na śląsku.

Niestety nie montowałem jeszcze tego. Pozdrawiam

• 1 year później...
  • 2 weeks później...