Agnes03280 02.07.2013 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 Witam jestem w trakcie budowy domu i chciałam się zapytać o kontaky i włączniki firmy TEM. Widziałam to u koleżanki i bardzo mi się podoba, najbardziej chyba te "duże" ramki gdzie było 7 pstryczków (oczywiśćie są i mniejsze 1,2 3 i chyba 5). Fajnie wyglądało bo to tylko 1 ramka a tyle przycisków (zrobiłam zdjęcie telefonem będzie poniżej) a w salonie ma takie same ramki skofigurowane z gniazdkami elektrycznymi i linia telefoniczna. Ona jest z tego zadowolona a mi się podoba. Czy ktoś mi może powiedzieć coś więcej o tym TEMie? Przeglądałam paru producentow i raczej wybiorę TEMa chciałam się tylko dowiedzieć czegoś więcej. pozdrawiam Agnieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hal9 03.07.2013 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Moje osobiste zdanie jest, że takie grupowanie dużej ilości łączników w jednym miejscu jest niepraktyczne.Instaluje je się tak aby były pod ręką. Oznacza to zazwyczaj że są porozrzucane.Ale nie znam twoich uwarunkowań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnes03280 04.07.2013 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 Oczywiśćie kwestia gustu. Dla mnie design jest prosty i ładny. Najbardziej podoba mi się tzw. czwórka gdzie mogę mieć 2 gniazdka razem albo gniazdko i 2 łączniki i taką zainstaluje sobie koło szafeczki nocnej ) A co do siódemki której zdjęcie zamieściłam to jeżeli dodasz tak jak moja znajoma ma w kuchni 2 gniazdka które zajmą miejsce 4 przycisków to pozostaja ci 3 włączniki i to też fajnie wyglada i funkcjonalne jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sintel 04.07.2013 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 Firma chyba niedawno na polskim rynku.Design bardzo ciekawy, można dostosowac do praktycznie wszelkich kolorów itp.Niestety sięc dystrybucji jakoś kiepsko wygląda w kilku hurtowniach gdzie zaglądam nie słyszeli.Mają sklep i wsparcie techniczne i to chyba jedyna forma zkupu przynajmniej na śląsku.Niestety nie montowałem jeszcze tego. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sikora123 31.07.2014 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 Czterokrotna ramka drewniana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżeSS 13.08.2014 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 O to się podłączę: a Ospel ktoś montował? Bardzo podobają mi się kolory ich ramek, słyszałem, ze to solidna polska firma? Chciałbym zamontować u siebie w salonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts