ryby 30.04.2004 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2004 Dzisiaj o godz. 12.14 przyszła do nas Zuzia. Wzrost 58cm, waga 3570, ilość punktów:9. Poród trwał ok. 5 godzin. Poród oczywiście rodzinny i miałem szansę przeciąć pępowinę z czego skorzystałem. Polecam wszystkim ojcom oczekującym swego dziecka!!!!!!!!!!!! To nasze pierwsze, długo oczekiwane dziecko!!!!!!!1 Niniejszym ogłaszam, że rodzina forumowiczów powiększyła się o jedną osóbkę!!!!!! :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 30.04.2004 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2004 Ryby:; gratulacje.. znam to uczucie jak się rodzi taka mała żabka.. i odrazu wiesz że ją kochasz.. wystarczyło jedno spojrzenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 30.04.2004 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2004 RYBY Najszczersze gratulacje!!! powiem tylko, że nikt tak tatusia nie kocha, jak Córeczka. Jakby coś to mam synka starszego i trzy miesiące i radą służę. Trzymaj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 30.04.2004 22:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2004 Po prostu brak mi słów aby opisać to co czuje. Musiałem sięWam pochwalić. Kilka dni temu gratulowałem marzycielowi a dzisiaj proszę. Sam mogę się pochwalić! To jest najwspalnialsze uczucie jakiego do tej pory doświadczyłem. I nic nie może się z tym równać. A teraz idę się położyć, bo co prawda mała przyszła do nas o 12.14 ale ja dzielnie towarzyszyłem żonce do 20.00. Więc mam prawo troszke odpocząć . A jutro znowu będę mógł zobaczyć swoje kruszynki. Pozdrawiam i dziekuję za miłe słówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanka77 01.05.2004 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2004 SERDECZNE GRATULACJE !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 01.05.2004 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2004 Gratulacje, gratulacje, gratulacje - 3x bo dla całej trójki No i w baaardzo historycznym momencie Twoja córcia uznała za stosowne pojawić się na tym świecie! Oby to była dla Was dobra wróżba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 01.05.2004 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2004 Gratuluję małej Rybki! No to macie już małą Unitkę , a biorąc pod uwagę dawniejsze skojarzenia z dzisiejszą datą, to i pracowita pewnie będzie. Niech Wam rośnie na pociechę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 01.05.2004 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2004 GRATULUJE i zycze duzo szczescia i samych cudownych chwil moja corka urodzila sie 14 kwietnia i tez o 12.14 ....tyle tylko, ze 15 lat temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 03.05.2004 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2004 Gratulacje dla Waszej Trójki. Forumowa Rodzina znów się powiększyła Niech się zdrowo chowa. A Zuzanna to bardzo piękne, rzadkie imię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 03.05.2004 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2004 Od wczoraj jesteśmy już w domu! Jeżeli ktokolwiek będzie stał przed szansą udziału w porodzie rodzinnym, radzę się nie zastanawiać! Coś wspaniałego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 03.05.2004 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2004 Niestety nie miałem tych szans (3x) inne czasy. Mogłem wprawdzie odbierać poród najmłodzej latorośli w samochodzie, ale przyznam się, że wolałem nacisnąć mocniej pedał gazu i zdążyć do szpitala. (Ryby, przyznaję się, było ponad 140 na liczniku, na terenie zabudowanym, w Warszawie, ale to już uległo przedawnieniu ) Może bym się zdecydował, ale nie wiedziałem skąd wziąć w samochodzie, po porodzie dużo gorącej wody i do czego ona ma służyć. W każdym filmie w którym jest poród wołają o dużo gorącej wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nnatasza 04.05.2004 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2004 Ryby - gratuluję. Ja już od 2,5 mies. cieszę się moją córeczką. Nic piękniejszego mnie w życiu nie spotkało.... a 2 tygodnie temu pierwszy raz świadomie się do mnie uśmiechnęła - ja się popłakałam. Niby taka mała rzecz a taka wielka!Jeszcze raz gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.05.2004 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2004 GRTULACJE I WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!! pwm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 04.05.2004 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2004 Serdecznie gratulujemy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 04.05.2004 13:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2004 Serdecznie gratulujemy! Czy będzie nagroda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 04.05.2004 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2004 Prosimy o adres. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 04.05.2004 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2004 Serdecznie gratulujemy! Czy będzie nagroda? Ryby...żółta butelka z logo Muratora A przede wszystkim to moje gratulacje z narodzin córeczki. Nie wiem czy zauważyliście, ale jakoś duzo dziewczynek rodzi się w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 04.05.2004 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2004 ... no i dobrze... wojny nie będzie... ryby - G R A T U L A C J E dla Ciebie i Żonki, niech się skarb dobrze chowa... (nie ma jak córka... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 04.05.2004 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2004 Krystianie - nie ma jak córki. Ryby, odczekaj trochę i zastanów sie nad tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 27.05.2004 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2004 Od dzisiaj Zuzia jest szczęśliwą posiadaczką muratorowego kubka. To ja 1.5 roku na forum i nie mam a Ona miesiąc na świecie i już ma? Nie ma sprawiedliwości na świecie. Całe szczęście, że jeszcze nie pije kawy i preferuje mleczko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts