Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Muszę się pochwalić: Ja też mam córeczkę!!!!!!!!!!!!

ryby

Recommended Posts

Dzisiaj o godz. 12.14 przyszła do nas Zuzia.

Wzrost 58cm, waga 3570, ilość punktów:9.

Poród trwał ok. 5 godzin. Poród oczywiście rodzinny i miałem szansę przeciąć pępowinę z czego skorzystałem.

Polecam wszystkim ojcom oczekującym swego dziecka!!!!!!!!!!!!

To nasze pierwsze, długo oczekiwane dziecko!!!!!!!1

Niniejszym ogłaszam, że rodzina forumowiczów powiększyła się o jedną osóbkę!!!!!!

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Po prostu brak mi słów aby opisać to co czuje.

Musiałem sięWam pochwalić. Kilka dni temu gratulowałem marzycielowi a dzisiaj proszę. Sam mogę się pochwalić!

To jest najwspalnialsze uczucie jakiego do tej pory doświadczyłem. I nic nie może się z tym równać.

A teraz idę się położyć, bo co prawda mała przyszła do nas o 12.14 ale ja dzielnie towarzyszyłem żonce do 20.00.

Więc mam prawo troszke odpocząć :) .

A jutro znowu będę mógł zobaczyć swoje kruszynki.

Pozdrawiam i dziekuję za miłe słówka.

Gratulacje dla Waszej Trójki. Forumowa Rodzina znów się powiększyła :)

Niech się zdrowo chowa. A Zuzanna to bardzo piękne, rzadkie imię.

Niestety nie miałem tych szans (3x) inne czasy. Mogłem wprawdzie odbierać poród najmłodzej latorośli w samochodzie, ale przyznam się, że wolałem nacisnąć mocniej pedał gazu i zdążyć do szpitala. (Ryby, przyznaję się, było ponad 140 na liczniku, na terenie zabudowanym, w Warszawie, ale to już uległo przedawnieniu :wink: )

Może bym się zdecydował, ale nie wiedziałem skąd wziąć w samochodzie, po porodzie dużo gorącej wody i do czego ona ma służyć. W każdym filmie w którym jest poród wołają o dużo gorącej wody. :D

Serdecznie gratulujemy!

Czy będzie nagroda? :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Ryby...żółta butelka z logo Muratora :wink: :D :D :D

A przede wszystkim to moje gratulacje z narodzin córeczki.

Nie wiem czy zauważyliście, ale jakoś duzo dziewczynek rodzi się w tym roku

Krystianie - nie ma jak córki. Ryby, odczekaj trochę i zastanów sie nad tym :)

• 4 weeks później...