e_tomi 02.07.2013 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 Witam. Zamierzam zakupić i zamontować kasetę drzwi przesuwnych chowanych w ścianę GK. I zastanawiam się nad 2 producentami:- Eclisse (cena kasety ościeżnicowej - 800, bezościeżnicowej 1500 zł)- Laguna system Gustavson (cena 540 zł )Jak widać różnica w cenie jest duża. Czy ktoś z Was użytkuje drzwi przesuwne w kasecie Laguna system Gustavson? Są jakieś problemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zachcianka 20.08.2013 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 Podbijam temat, też jestem zainteresowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia.O 29.09.2013 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2013 Ja kupiłam, ale Eclisse i z ościeżnicą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts