Crisiano 02.07.2013 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 Mam problem ze znalezieniem "estetycznej" wyrzutni dachowej fi 160 na dach skośny 30stopni. Na dachu będzie dachówka ceramiczna, kolor czarny (prawdopodobnie Braas rubin 13V). Czy może ktoś coś ciekawego polecić. Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gentoonx 02.07.2013 23:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 Też nie widziałem estetycznej za rozsądne pieniądze, a sam bym chętnie przytulił. Generalnie ten segment w/g mnie jest zaniedbany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kangaxx 03.07.2013 05:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 metalowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budowlany_laik 03.07.2013 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 (edytowane) Może coś takiego? To jest Vilpe. Mam - produkt bardzo porządnie wykonany, rodem z północy, tani nie był Edytowane 3 Lipca 2013 przez budowlany_laik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gentoonx 03.07.2013 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 OK - porządnie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Crisiano 07.07.2013 13:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 Faktycznie ten kominek wygląda, przynajmniej na obrazku bardzo fajnie. Szkoda tylko, że dachówka przejściowa to Braas celtycka, a ja musiałbym mieć standardową przejściową co wygląda już trochę mniej ciekawie. Jednakże jest to do zaakceptowania. Inną alternatywą jest zastosowanie dwóch kominków Duro vent Braasa 125mmhttp://www.monier.pl/produkty/akcesoria-dachowe/wyprowadzenia.htmlAle tutaj też problem z dachówką przejściową. Nic, szukam dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts