odi69 03.07.2013 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Witam Czy ktoś może się wypowiedzieć o firmie Capricorn i jej produktach. Konkretnie interesują mnie rozdzielacze. Czy warto interesować się produktami tej firmy? Jak jest z jakością? Czekam na opinie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
toma1 03.07.2013 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Ja mam tej firmy rozdzielacze do grzejnikow i sa ok, bo niby co miało by tam się popsuc co innego w rozdzielaczach do podlogowki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
odi69 03.07.2013 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Ja akurat potrzebuję jeden do podłogówki i jeden do grzejników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artis0 07.07.2013 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 Ja mam tej firmy rozdzielacze do grzejnikow i sa ok, bo niby co miało by tam się popsuc co innego w rozdzielaczach do podlogowki. Np. Moze byc wykonany z kiepskiego mosiadzu i peknac zalewajac chalupe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gentoonx 07.07.2013 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 Np. Moze byc wykonany z kiepskiego mosiadzu i peknac zalewajac chalupe Masz czaszkę z kiepskiego materiału, wypełnienie prawie nie używane (widać po pisowni i nie tylko), ciśnienie wewnątrzczaszkowe nie wzrasta ci do wartości bezpieczeństwa i czaszka ci nie pęka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
odi69 08.07.2013 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 Ostatnie 2 posty raczej nic nie wniosły do dyskusji, a co do rozdzielaczy to chyba tylko rotametry mogą się tam popsuć lub też uszczelnienia się zniszczyć. Przynajmniej ja mam takie wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gentoonx 08.07.2013 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 Ostatnie 2 posty raczej nic nie wniosły do dyskusji, a co do rozdzielaczy to chyba tylko rotametry mogą się tam popsuć lub też uszczelnienia się zniszczyć. Przynajmniej ja mam takie wrażenie rotametry na ogół się nie psują, jesli już to zarastają - ale to zależy od jakości wody w ukladzie uszczelnienia (zwykle o-ringi) - nic im nie jest jak wody w układzie nie gotujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts