Witold111 03.07.2013 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Witam, chce kupić mieszkanie od rzeszowskiego dewelopera Szerbud. Mieszkanie i okolica mi się podobają.Z tego co czytałam na forach to jest dobry, rzetelny deweloper. Może nawet znajdzie się ktoś kto kupił już tam mieszkanie: http://www.szerbud.pl/projekt/sniezna ?Ktoś wie czy cena jest adekwatna do jakości? Będę bardzo wdzięczny za opinie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mralex2001 28.12.2013 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 (edytowane) Zastanawiałem się nad Szerbudem, nawet nad tym osiedlem, ale ceny są KOSMICZNE!! 1km dalej, od tego osiedla, na ulicy Porąbki, jest inne osiedle domów - 259.000 PLN - stan surowy zamknięty. Ten dom możesz wykończyć za mniej, niż 500.000 PLN, a Szerbud chce od 540.000 do 600.000 PLN za stan DEVELOPERSKI.A co do jakości, to ktoś na forum Gazeta.pl napisał:"Ja kupiłam u nich jedną z szeregówek i nie tak do końca jest w porządku. Nie zrobił kanalizacji deszczowej ani nie miał jej w swoim projekcie .A przy podpisywaniu umowy gwarantuje media doprowadzone do budynku. Drogi dojazdowej też nie zrobił tylko dodatkowo trzeba się złożyć i podpisać dodatkową umowe. Nie polecam !!!teraz bym to zleciła napewno nie Szerbudowi" Edytowane 28 Grudnia 2013 przez mralex2001 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miniczka77 15.04.2015 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2015 A ja kupiłam gotowy domek taki jaki mi pasował, wolnostojący na spokojnym osiedlu, w końcu spełniło się moje marzenie http://www.certus.net.pl/kategoria/sprzedaz/domy Nie chciałam męczyć się z nierzetelnymi deweloperami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts