beton44 03.07.2013 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Wożących w autkach piły, siekiery, noże monterskie, noże do wykładzin itp:http://krakow.gazeta.pl/krakow/1,44425,14213894,Drogowka_na_Reymonta__maczety__noze_i_kominiarki_w.html Uważajcie !!! Koszty działalności biznesowej mogą wzrosnąć !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 03.07.2013 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 chyba nie jesteś z Krakowa. Informacja jest o ul. Reymonta, a to trochę zmienia postać rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beton44 03.07.2013 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 chyba nie jesteś z Krakowa. Informacja jest o ul. Reymonta, a to trochę zmienia postać rzeczy. Czyżby ul. Reymonta była jakąś eksterytorialną enklawą z jakimiś szczególnymi zasadami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 03.07.2013 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Uważajcie !!! Koszty działalności biznesowej mogą wzrosnąć !!! Koszty mafijnego biznesu są zbyt duże. Kibolska mafia pozbawiła życia kolejnego konkurenta do rynku zielarskiego odrąbując mu przedramię i pozwalając się wykrwawić na śmierć. A stało się to zaledwie kilka tygodni temu. Pod historycznymi szyldami zasłużonych klubów krakowskich rozgrywa się wojna mafijna. Zgroza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 03.07.2013 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Czyżby ul. Reymonta była jakąś eksterytorialną enklawą z jakimiś szczególnymi zasadami ? Wisła, pany! I wszystko jasne! Chyba,że jesteś z tych co uważają, że to jechali polscy patrioci młodego pokolenia zatroskani o los ojczyzny cierpiącej w łapach czosnkowej władzy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beton44 03.07.2013 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Wisła, pany! I wszystko jasne! Chyba,że jesteś z tych co uważają, że to jechali polscy patrioci młodego pokolenia zatroskani o los ojczyzny cierpiącej w łapach czosnkowej władzy? Chodzi mi o ideę tzw. Państwa Prawa. Nic co nie zabronione nie jest nielegalne Co następne ? Uruchamiamy Auschwitz dla łysych albo rudych ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 03.07.2013 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Chodzi mi o ideę tzw. Państwa Prawa. Nic co nie zabronione nie jest nielegalne Co następne ? Uruchamiamy Auschwitz dla łysych albo rudych ? Dla łysych i rudych nie, ale nie widzę przeciwwskazań dla agresywnych idiotów. Pokaż mi państwo prawa , w którym policjant nie reaguje na obywatela wożącego ze sobą cyt za artykułem " maczety, kije, noże i kominiarki" a potem pieprz głupoty o biznesmenie z nożem tapicerskim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beton44 03.07.2013 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Dla łysych i rudych nie, ale nie widzę przeciwwskazań dla agresywnych idiotów. Pokaż mi państwo prawa , w którym policjant nie reaguje na obywatela wożącego ze sobą cyt za artykułem " maczety, kije, noże i kominiarki" a potem pieprz głupoty o biznesmenie z nożem tapicerskim. Oczywiście musi być atak ad personam. Ale takie chamy jak pepeg tak mają ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 03.07.2013 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Goń się wieczny klonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 03.07.2013 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 ps a-ha , klonem to ja jestem, .. Ty już nie jesteś klonem, tylko dożywotnim banitą, skazanym za tropienie głupoty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts